Skytsengle fra Heiring

Hvem har ikke brug for en beskytter I Heiring's fine skytsengle som er der for dig og passer på dig. De godhjertede engle passer på dig og guider dig igennem livet. Skytsenglen symboliserer kærlighed, omsorg og beskyttelse og giver gode energier. Heiring's engle laves i 2 forskellige variationer og findes i både halskæde, ørestikkere og armbånd. De findes i sølv, forgyldt og i oxyderet - så find din yndlings lige her.

Hos Fangels har vi altid 60 DAGES returret og vi tilbyder og 30 dages landsdækkende bytteservice hos vores mere end 300 samarbejdspartnere hele landet over.
Vi har et stor lager af skytsengle og afsender oftest samme hverdag som du bestiller, men haster din ordre så skriv det endelig i kommentar feltet og så skal vi nok få det afsted med det samme.

Vi er som butik naturligvis e-mærket og vores fysiske butik er faktisk fra år 1900 og stadig en dejlig del af Aarups bybillede. Du er naturligvis også altid velkommen til at bestille online og så bare klikke af i at du afhenter i vores butik, så er du sikker på at du får den til online prisen, og så skriver vi bare til dig når din vare ligger klar hos os.

Læs mere Læs mindre

10 varer

Faldende orden
pr. side