daniel welllington petite ure

De lækre PETITE ure fra Daniel Wellington er i 28 - 32 og som noget helt nyt også 36 mm i størrelsen og kommer med lækker flettet mesh rem.
Urene findes med både sort og hvid skive og det lækre ultra tynde ur er så elegant, og med mesh remmen som smyger det sig om håndleddet og bliver dit yndlingsur i årene fremover !
Uret er utrolig lækker at have på fordi mesh remmen er meget bevægelig og vil sidde flot til. Størrelsen på urremmen er nem selv at tilpasse, for låsen kan lige vippes op og man kan flytte den frem og tilbage.
PETITE serien både i rosegold, stål og også rose, stål eller SORT mesh lænke. Mesh lænken holder nogle flere år end fx læderremmen, det er også en vigtig ting når du køber ur.
BEMÆRK at den nye PETITE i 36 mm IKKE har samme rem bredde som CLASSIC modellerne, du kan altså ikke få dem med læderrem (den kan du derimod i 28 og 36 mm)
HUSK vi hos Fangels har vi altid gratis fragt til pakkeboks når du handler online, og du er altid velkommen til at bestille online og så vælge at du vil afhent i vores fysiske butik. Så skriver vi til dig når din ordre er klar.
Vil du hellere have din pakke sendt  helt hjem eller til erhvervsadresse koster det kun 35,-
Vi er naturligvis e-mærket og med de allerbedste anmeldelser på Trustpilot.

Læs mere Læs mindre

18 varer

Faldende orden
pr. side