løse guld og sølv kæder

Guldkæder er utrolig elegante og går aldrig af mode. En guldkæde kan bæres, som den enkelte kæde den er, men mangler dit vedhæng en ny halskæde, så har vi både 8 og 14 karat guld, som fås i både kæder med rund anker eller venezia. Hos os er kvalitet højt prioriteret, det vil sige, at alle vores kæder selvfølgelig er stemplet enten 333 for 8 karat eller 585 for 14 karat.
Vi har selvfølgelig også både sølv kæder og forgyldte kæder i alle længder, og i både i venezia og rund anker. Dog skal du være opmærksom på at en forgyldning kan slides af med tiden.
Vores kæder fås i flere forskellige længder, som varierer mellem 38 og 80 cm. så om du søger en lang eller kort kæde, så har vi helt sikker noget der falder i din smag. Skriv endelig til os, hvis du er i tvivl, om hvor lang den skal være, eller evt. hvis det skal være en helt anden type. Du kan klikke lige her.

Når du handler online hos os får du altid GRATIS levering og vi PRISMATCHER altid laveste danske webshop pris. Vi er en e-mærket webshop, og vi har landsdækkende bytteservice i mere end 300 butikker. 

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 54

Faldende orden
Side
pr. side