Julie Sandlau løse kæder

Selvfølgelig har vi også kæderne løse som passer til de skønne vedhæng.

Julie Sandlau's smykker har en helt specielt lækker satin mat overflade. Det gælder både i sølv og i forgyldt.

Kæderne finde i både 45, 50, 60 og 80 cm og på de korte kæder er der en klar zirkonia i siden og på 60 og 80 cm er der 2 klare zirkonia. Ved selve låsen sidder Julie's lille signatur tag selvfølgelig.

Kæderne kan bruges med de løse vedhæng på ! Vedhængene kan f.eks være de skønne PRIME  - fuld af lækre farver og de kan mixes med flere af hendes egne vedhæng, eller måske dine egne ? Vælger du en forgyldt kæde, skal du ikke være i tvivl om at forgyldninger er så kraftig at den ikke slides af! Du må selvfølgelig hverken sove eller bade med smykkerne på, det gælder egentlig alle smykker.

Hos os giver vi altid PRISMATCH når du handler online, og du kan faktisk sagtens bestille online og så bare vælge at du vil afhente i vores fysiske butik. Så skriver vi altid en mail til dig lige så snart din ordre er pakket og klar til afhentning. Du kan altid bestille indpakning af dine smykker, så gør vi naturligvis det og har du specielle ønsker, så skriv det endelig til os.

Vi er som webshop naturligvis e-mærket og vi er stolte af alle vores søde kunders fine anmeldelser på trustpilot.

 

Læs mere Læs mindre

5 varer

Faldende orden
pr. side

Julie Sandlau kæde

I 2005 blev Julie Sandlau's fabrik i Hanoi i Vietnam grundlagt. Den blev faktisk grundlagt som et Danida støtte projekt. I dag arbejder der 200 lokale medarbejdere som alle er uddannet i de traditionelle skandinaviske guldsmede traditioner og som med den nyeste teknologi garanterer den fineste kvalitet smykker.

Alle medarbejdere på fabrikken arbejder i et sikkert og meget ansvarligt miljø, hvor nogle af de aller vigtigste ting er trivsel, sundhed og bestemt også uddannelse vægtes utrolig højt. Alle får muligheden for at være medlem af en fagforening og de bliver også tilbudt sund frokost, medicinsk sundhedscheck, førstehjælpskursus og mange mange andre ting. Fabrikken har adskillig gange vundet prisen som "Bedste arbejdsplads i Hanoi" blandt mere end 1000 virksomheder i distriktet.

Smykkepleje til Julie Sandlaus løse kæder

Hvis du passer rigtig godt på dine Julie sandlau løse kæder, kan de holde i årevis og gå videre til næste generation. Hvis du skal rengøre forgyldte og sølv smykker - brug altid kun Hagerty Silver Clean rengøring, det kan købes hos din guldsmed.  Tør dine smykker af med en blød for klud at bevære glansen.

- Undgå alle former for slag.

- Hold dine smykker væk fra parfume, sæbe og hårspray.

- Brug ikke dine smykker når du bader, svømmer og ej heller når du sover eller vasker hænder.

- Opbevar dine smykker i lufttæt pose når du ikke bruger dem, så undgår du at de anløber. Skulle dine smykker anløbe, dvs blive mørke, kan de altid renes igen i Hagerty Silver Clean, så bliver de som nye igen.

- OBS emalje og perler kan ikke lide smykkerens, så kan du risikere at ødelægge overfladen.

Du er er selvfølgelig altid velkommen til at komme ind til os for få mere at vide om pleje af smykker, og hvad du kan gøre for at dine smykker holder hele livet. Du kan enten komme ind i vores fysiske butik eller ringe til os på 27 59 51 53.

Læs mere Læs mindre