Mads Z øreringe

Øreringe skal være både klassiske og tidsvarende, men må alligevel godt have lidt kant og karakter ! Det formår Mads Z i hans lækre kollektion af både sølv og guld ørestikkere.
Ofte bruges der rubiner, cabochon og smaragder, som giver smykket det ekstraordinære og det som er lidt anderledes.
Se fx Mads Z CROWN øreringene som kan vokse år for år, du betaler kunne difference mellem dem du har og dem du bytter til. Øreringene er i rød eller hvidguld og med ægte brillanter og en ørering som du kan bære hver eneste dag. MADS Z bruger også ofte perler i sine øreringe, både store og små perler og som en enkelt perler der hænger, eller TREASURE øreringene som hvor der også er flere perler under hinanden. Et par perle øreringe går til alt og vil helt klart blive dine yndlings øreringe i mange år fremover.
For at hjælpe dig bedst muligt hvis du køber gaver, tilbyder vi landsdækkende bytteservice i over 300 butikker landet over. Det betyder at dit køb kan byttes i 30 dage fremover, gældende fra den dato der står på byttemærkert. Vi har naturligvis også returret på alle vores smykker - faktisk i 60 dage ! Det betyder du altid har god tid når du handler hos os, for at beslutte om det skal være dit næste yndlingssmykke, eller om det skal retur ?
Er du i tvivl om noget så mailer du bare til os på [email protected] eller ringer på 27595153

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 75

Faldende orden
Side
pr. side

Om Mads Z øreringe :

Når du køber Mads Z øreringe, køber du lækkert dansk design som er fremstillet af 100% recycled guld og sølv. Det er noget vi godt kan lide, smykker med ansvarlighed og omtanke for miljø ! Et par øreringe ikke "bare" et smykke, de er oftest givet med omtanke og kærlighed, og de skulle gerne vare i mange år fremover.

Når du køber en Mads Z øreringe :

Du skal selvfølgelig passe godt på dine øreringe, ja generelt skal der passes godt på alle smykker, men husker du at bruge dem med omtanke vil de holde i rigtig rigtig mange år. Dine øreringe skal altid af når du sover og bader. Ingen smykker bryder sig om parfume, creme og hårlak, så husk altid at det sidste du tager på hver dag er dine smykker. Ligesom det det sidste du tager af inden nu går i seng, er alle dine smykker.

Hos Fangels giver vi :

Lidt gode onlinerabatter, rabatten kan variere alt efter brand. Vi tilbyder landsdækkende bytteservice i mindst 30 dage,  og skal gaven gives væk senere så skriver du bare datoen i kommentarfeltet - så fremdaterer vi byttemærket. Vi giver også altid 60 dages returret, så har du god tid og så behøver du ikk skynde dig at tage stilling til og det er det perfekte smykke.  Vi gør alt for at yde en rigtig god gammeldags service, det mener vi sagtens at man kan også selvom det er online handel !

Har du brug for hjælp ?

Er du i tvivl om noget med din bestilling, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Har du brug for at vi guider dig med hensyn til smykker så skriv blot til os på [email protected] eller ring på 27595153 !

Vi ser frem til at handle med dig - og tøv ikke med at tage fat i os.

Læs mere Læs mindre