Disney smykker

Hos Fangels er vi stolte over at kunne sige vi er officiel forhandler af de skønne DISNEY smykker. Hvem elsker ikke Mickey & Minnie Mouse, eller Anna, Elsa og den skøre Oluf fra filmen FROST. I serien findes der både halskæder, ørestikkere og ørehængere og fælles for alle smykkerne er at der altid bruges de fineste farvede zirkonia og at alle smykker er lavet i enten sterling sølv eller i 9 karat guld.
Slip dit indre legebarn løs og gå på opdagelse i det skøre og sjove DISNEY univers. En del af smykkerne henvender sig til både børn og voksne - og man bliver jo aldrig for gammel til at lege vel ?
Alle smykkerne leveres selvfølgelig i orginale Disney æsker og hvis du vil have det pakker vi også hjertens gerne dit køb ind. Skriv blot en kommentar i feltet under check out og så klarer vi det.
Vi leverer altid inden for få dage, men har du en haste ordre - så skriv endelig til os på [email protected] eller ring så vil vi naturligvis hjælpe dig bedst muligt. Hvis du er i tvivl om hvilket smykke du skal vælge skal du heller ikke tøve med at ringe til os for at få hjælp - vi elsker at hjælpe og derfor har vi også de allerbedste anmeldelser på Trustpilot.

Læs mere Læs mindre

35 varer

Faldende orden
pr. side