Pernille Corydon ringe

Noget af det nok allermest populære hos Pernille Corydon er nok hende ringe. Idag har man ikke kun en ring på een finger, man bruger bestemt også ringe på både langemand, pegefinger og lillefinger ! Corydons ringe findes i mange faconer og størrelse, smalle, brede, nogle justerbare og nogle med fast ring skinne.
En af de særligt populære er DAYLIGHT serien, der findes ringen i både en stor og lille version og begge dele har en åben ringskinne, hvilket betyder at ringen kan justeres lidt op og ned i størrelsen. DAYLIGT findes også i både sølv og forgyldt.
En anden populær ring er PARIS ringen, som med sit snoede udtryk og look, giver en fantastisk fylde på fingeren. Der er ringen ikke justerbar så der skal du kende din ringstørrelse og i og med at det er en bred ring skal du passe på ikke at få købt ringen for lille !
BAY PEARL er også en skøn serie, der med sine snoede former og med den hvide perle er utrolig flot fx også som pegefinger ring. I samme serie er der også både halskæde og øreringe. Det gælder faktisk for alle hendes smykker, de er skab med både halskæde, øreringe, ring og en del af dem har også armbånd.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 36

Faldende orden
Side
pr. side

Smykker fra Pernille Corydon :

Når du køber smykker fra Pernille Corydon er du sikker på at de er skabt med omtanke for både miljø og for de mennersker som producerer smykkerne. Der arbejdes konstant på både at optimere arbejdsmiljø, bearbejdningsprocesser og spild og fx er al emballage lavet af genbrugsmaterialer. Alle smykker er håndlavet på den samme fabrik de sidste 10 år og faktisk er der stadig rigtig mange af Pernille Corydons oprindelige design i den eksisterende kollektion.

Finger ringe :

Ringe skal altid bruges med omtanke, det betyder at du aldrig skal sove med dine smykker på. Når du fx laver mad, vasker hænder, går i bad og dyrker sport skal smykkerne også af, så passer du bedst på dine yndlingssmykker. Corydons forgyldte ringe er en belægning og ved langvarig brug og ved hård brug så vil forgyldningen kunne slides af. Det kan man på alle forgyldte smykker, dog er finger ringe mest udsat da man bruger hænderne hele tiden. Øreringe og halskæder derimod er der ikke det samme slid på.

Fælles for både sølv og forgyldte smykker er at de kan blive mørke hvis de ligger fremme, og så kan du rense dine smykker i sølv rens og skylle dem under rindende vand og tørre dem af ! Så bliver de så fine igen. Når smykkerne er renset opbevares de faktisk allerbedst hvis de kommes i en lufttæt pose. Du skal være opmærksom på at fingerringe med perler IKKE tåler sølv rens, så bliver perlen mat.

Bliver forgyldningen slidt af kan man selvfølgelig altid forgylde smykket op igen.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os hvis du ønsker råd og vejledning i enten køb af smykker, eller pleje af smykker. Vi sidder på telefonene alle hverdag mellem 8 og 16 og på mail kan vi kontaktes på [email protected]

Læs mere Læs mindre