Livets træ smykker

Hvem elsker ikke bare symbolske smykker ? Et træ der forbinder jord og himmel ? Livets Træ var i det gamle testamente et træ der gav evigt liv - det kan du nu bære som smykke !
LIVETS TRÆ symboliser livet, det evige liv, eller forandringen i livet, og er en perfekt gave til både barnedåb, konfirmation, eller som som en dejlig gave til dig selv ! Priserne findes fra 175,- og opad.

Smykker med LIVETS TRÆ er utrolig populære, og findes i de skønneste variationer, det kan være i både sølv, forgyldt og i enten 8 eller 14 karat guld. Mange forskellige producenter laver de skønne smykker, både i form af halskæde, øreringe eller halskæde - så vi er sikker på du kan finde dit favorit smykke hos os. Er du ikke til smykker med livets træ kan du jo måske lide vores andre smykker

Når du handler på Fangels.dk er du altid garanteret god service. Vi har et kæmpe lager og altid lynhurtig levering og ovenikøbet ganske gratis til nærmeste pakkeboks. Vi har selvfølgelig også levering til erhverv og privat for 35,-

Vi tilbyder også landsdækkende bytteservice. Det betyder at du kan bytte dit køb i mere end 300 butikker i hele landet - det syntes vi er god service ! 
Vi har naturligvis også en fysisk butik på vestfyn som er grundlagt i år 1900, og vores webshop fra 2007 er selvfølgelig også e-mærket. Vi er også ret stolte af vores gode service og endnu mere stolt over at vi har super gode anmeldelser på Trustpilot.
Har du brug for at komme i kontakt med os kan du enten ringe til os skrive til os på [email protected] - vi svarer som ofte mails alle ugens 7 dage.  Telefonen er kun åben i hverdagene.
Vi hjælper og rådgiver gerne alt det vi kan hvis du er i tvivl om valg af smykke.

Læs mere Læs mindre

34 varer

Faldende orden
pr. side