Jaguar ure

Kendetegnet for de eksklusive Schweiziske JAGUAR ure er præcision og kvalitet, kombineret med et elegant og lækkert design bliver det dit nye yndlingsur du kan stole på. JAGUAR mærket blev grundlagt i 1938 af Peter Haas, som gik uhyggelig meget op i elegance og detaljer.
JAGUAR er en del af Festina Group og vi er autoriseret dansk forhandler af begge mærker. JAGUAR laver hver år en herre Special Edition, som er noget ganske særligt og som kun laves i få eksemplarer på verdensplan. Special Edition urene kommer altid i en helt special luksus træ æske, og urene er altid med safirglas og 100 meter vandtæt. Som noget helt nyt er de også i 2019 kommet med en helt ny dame Jaguar Divers Collection, som er med safirglas og vandtæt til 20 bar, dvs du kan dykke med den.
Vi hos Fangels er stolte af at være autoriseret forhandler af disse lækre Schweizer ure, fordi der aldrig bliver gået på kompromis med kvalitet eller materialer.
Vi tilbyder altid FRI fragt til nærmeste pakkeboks, eller privat eller firmalevering for 35,-. Vi har naturligvis også landsdækkende bytteservice, som betyder at skal ure byttes er der mere end 300 butikker at vælge imellem. Du kan se mere på guldsmed.dk
Køber du dit nye ur hos os sparer du ovenikøbet altid penge på dit køb. Se hele vores store ur udvalg - og kontakt os endelig hvis du har spørgsmål - bare skriv til os på info@fangels.dk

Sorter stigende

1-30 of 142

Sorter stigende

1-30 of 142

Jaguar ure

Hvis du elsker et godt ur hvor der er kræset for detaljerne, skal du kigge nærmere på de lækre JAGUAR herre og dame ure. Ure med et kvalitets schweizer ur værk og ofte med ridsefrit safirglas - så er du sikker på at du har et lækkert ur i mange år fremover.
Urene findes i mange udgaver og farver, nogle med lækker tyk lænke, andre med kraftig læderrem. Urene findes både i chronograf og i almindelig analog version og du kan faktisk også nu få de skønne ure med automatik værk, dvs du kommer aldrig mere til at løbe tør for batteri.
Hos os er vi DANSK forhandler af Jaguar urene, det vil sige at de kommer altid med et DANSK udfyldt garanti bevis og altid fra den DANSKE importør af Jaguar. Vi som webshop er e-mærket og med de allerbedste anmeldelser på Trustpilot. Har du købt uret hos os, tilpasser vi naturligvis lænken helt GRATIS.
En helt speciel serie som de har lavet er deres DIVERS COLLECTION. Uret er vandtæt til 20atm, og det betyder at du rent faktisk kan dykke med uret på !