Jaguar ure

Kendetegnet for de eksklusive Schweiziske JAGUAR ure er præcision og kvalitet, kombineret med et elegant og lækkert design bliver det dit nye yndlingsur du kan stole på. JAGUAR mærket blev grundlagt i 1938 af Peter Haas, som gik uhyggelig meget op i elegance og detaljer.
JAGUAR er en del af Festina Group og vi er autoriseret dansk forhandler af begge mærker. JAGUAR laver hver år en herre Special Edition, som er noget ganske særligt og som kun laves i få eksemplarer på verdensplan. Special Edition urene kommer altid i en helt special luksus træ æske, og urene er altid med safirglas og 100 meter vandtæt. Som noget helt nyt er de også i 2019 kommet med en helt ny dame Jaguar Divers Collection, som er med safirglas og vandtæt til 20 bar, dvs du kan dykke med den.
Vi hos Fangels er stolte af at være autoriseret forhandler af disse lækre Schweizer ure, fordi der aldrig bliver gået på kompromis med kvalitet eller materialer.
Vi tilbyder altid FRI fragt til nærmeste pakkeboks, eller privat eller firmalevering for 35,-. Vi har naturligvis også landsdækkende bytteservice, som betyder at skal ure byttes er der mere end 300 butikker at vælge imellem. Du kan se mere på guldsmed.dk
Køber du dit nye ur hos os sparer du ovenikøbet altid MINDST 10% på dit køb. Se hele vores store ur udvalg - og kontakt os endelig hvis du har spørgsmål - bare skriv til os på info@fangels.dk

Sorter stigende

1-30 of 141

Sorter stigende

1-30 of 141