Jaguar ure

Kendetegnet for de eksklusive Schweiziske JAGUAR ure er præcision og kvalitet, kombineret med et elegant og lækkert design bliver det dit nye yndlingsur du kan stole på. JAGUAR mærket blev grundlagt i 1938 af Peter Haas, som gik uhyggelig meget op i elegance og detaljer.
JAGUAR er en del af Festina Group og vi er autoriseret dansk forhandler af begge mærker. JAGUAR laver hver år en herre Special Edition, som er noget ganske særligt og som kun laves i få eksemplarer på verdensplan. Special Edition urene kommer altid i en helt special luksus træ æske, og urene er altid med safirglas og 100 meter vandtæt. Der er selvfølgelig og en dame Jaguar Divers Collection, som er med safirglas og vandtæt til 20 bar, det vil sige at kan dykke med den, hvis du da nænner det med sådan et lækkert ur.
Vi hos Fangels er stolte af at være autoriseret forhandler af disse lækre Schweizer ure, fordi der aldrig bliver gået på kompromis med kvalitet eller materialer.
Vi tilbyder altid FRI fragt til nærmeste pakkeboks, eller privat eller firmalevering for 35,-. Vi har naturligvis også landsdækkende bytteservice, som betyder at skal ure byttes er der mere end 300 butikker at vælge imellem. Du kan se mere her og finde butikkerne
Køber du dit nye ur hos os sparer du ovenikøbet altid penge på dit køb. Se hele vores store ur udvalg - og kontakt os endelig hvis du har spørgsmål - bare skriv til os på [email protected]

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 82

Faldende orden
Side
pr. side

Jaguar ure

Hvis du elsker et godt ur hvor der er kræset for detaljerne, skal du kigge nærmere på de lækre JAGUAR herre og dame ure. Ure med et kvalitets schweizer ur værk og ofte med ridsefrit safirglas - så er du sikker på at du har et lækkert ur i mange år fremover.
Urene findes i mange udgaver og farver, nogle med lækker tyk lænke, andre med kraftig læderrem. Urene findes både i chronograf og i almindelig analog version og du kan faktisk også nu få de skønne ure med automatik værk, dvs du kommer aldrig mere til at løbe tør for batteri.
Hos os er vi DANSK forhandler af Jaguar urene, det vil sige at de kommer altid med et DANSK udfyldt garantibevis og altid fra den DANSKE importør af Jaguar. Vi som webshop er e-mærket og med de allerbedste anmeldelser på Trustpilot. Har du købt uret hos os, tilpasser vi naturligvis lænken helt GRATIS.

Jaguar Divers Collection ure :

En helt speciel serie som de har lavet er deres Divers Collection. Uret er vandtæt til 20atm, og det betyder at du rent faktisk kan dykke med uret på ! Diver modellerne laves både til herre og dame og er selvfølgelig med ridsefrit safirglas.

Jaguar Hybrid ure :


Sidste nye skud på stammen er de lækre Jaguar Hybrid ure, som både kan snakke sammen med iphone og android telefon. Instil og bestem hvad de forskellige funktioner skal være. Uret har både skridttæller, styring af telefon, styring af musik, find min telefon og meget mere.

Om Fangels.dk

Vi hos Fangels er dansk importør af alle de mærker du finder på vores webshop, det garanterer dig en ordentlig handel og naturligvis 100% ægte ure som altid leveres i orginale urkasser og selvfølgelig med DANSK udfyldt garantibevis. Vi har altid 60 dages FULD returret og 60 dages landsdækkende bytteservice - de kalder vi god service ! Har du brug for hjælp til at vælge det helt rigtige ur kan du ringe til os på 27595153 - eller du også altid velkommen til at kigge ind i butikken til en ur snak og hvor vi selvfølgelig også altid har et kæmpe udvalg af de lækre Jaguar ure.

 

Læs mere Læs mindre