jaguar CONNECTED ure

Når et ur skal kunne vise meget mere end klokken. JAGUAR CONNECTED ure er stilfulde og sporty og kan med sit unikke urværk vise meget mere end bare tiden. Urene er både Iphone og Android kompatibel, og du skal starte med at downloade Jaguar Connected appen, som er utrolig nem og heldigvis på dansk. Via appen kan du så selv bestemme hvilke at knapperne på uret som skal kunne hvad. Uret har funktioner som fx skridttæller, styrings af opkald, find min telefon, styring af musik, du kan tage billeder med din telefon via uret og meget mere end det.
Når du ikke lige har telefonene i hånden kan du på dit ur se hvem der ringer, for der vil viserne gå hen til en position du har valgt.
Ligesom de andre JAGUAR DIVER URE, har dette hybrid ur en lækker tyk stål lænke og er vandtæt til 20 atm, det vil sige du kan faktisk dykke med uret på. Selvfølgelig er der også ridsefrit safirglas på det lækre ur ! CONNECTED urene fåes i mange farve variationer, alle med lænke.
Vi hos Fangels, er autoriseret dansk forhandler af JAGUAR, det betyder at du altid får en dansk stemplet garantibevis og dansk garanti, og handler du online hos os kan du også opnå lidt rabat på de skønne ure.

Læs mere Læs mindre

26 varer

Faldende orden
pr. side