Nordahl Kids barnedåb

Nordahl Andersen er i dag leverandører af rigtig mange ting, der i blandt dåbsting. NOA Kids er fx sparebøsser, flag, fotorammer, bestik, rangler og tand & hårlok sæt. Mange de fine ting kan graveres og vi graverer alt på eget værksted så derfor er utrolig mange ting muligt. Gaven bliver bare ekstra personlig og fin når den bliver graveret. Har du specielle ønsker til gravering, skal du endelig skrive det i notat feltet og så ringer vi til dig hvis vi er i tvivl.
Vi pakker også meget gerne dine gaver ind hvis du vil have det, så krydser du bare af i feltet indpakning - skriv også gerne om det fx er til dreng eller pige - så kan vi sørge for at indpakningen også passer fuldstændig til lejligheden.
Når du handler online hos Fangels er der PRISMATCH på alle danske weshops med identisk vare på lager - og vi leverer ganske gratis til nærmeste pakkeboks.
Du er naturligvis altid velkommen til at bestille online og så bare vælge at du gerne vil afhente i butikken, så skriver vi til dig ligeså snart at din ordre er klar, og så opnår du online rabatten.
Vi er som butik naturligvis e-mærket og vi har de fineste anmeldelser på Trustpilot - dem er vi rigtig stolte af.

Læs mere Læs mindre

34 varer

Faldende orden
pr. side