Nordahl Kids barnedåb

Nordahl Andersen er i dag leverandører af rigtig mange ting, der i blandt dåbsting. NOA Kids er fx sparebøsser, flag, fotorammer, bestik, rangler og tand & hårlok sæt. Mange de fine ting kan graveres og vi graverer alt på eget værksted så derfor er utrolig mange ting muligt. Gaven bliver bare ekstra personlig og fin når den bliver graveret. Har du specielle ønsker til gravering, skal du endelig skrive det i notat feltet og så ringer vi til dig hvis vi er i tvivl.
Vi pakker også meget gerne dine gaver ind hvis du vil have det, du skriver det bare i kommentarfeltet - skriv også gerne om det fx er til dreng eller pige - så kan vi sørge for at indpakningen også passer fuldstændig til lejligheden.
Når du handler online hos Fangels er der PRISMATCH på alle danske weshops med identisk vare på lager - og vi leverer ganske gratis til nærmeste pakkeboks.
Du er naturligvis altid velkommen til at bestille online og så bare vælge at du gerne vil afhente i butikken, så skriver vi til dig ligeså snart at din ordre er klar, og så opnår du online rabatten.
Vi er som butik naturligvis e-mærket og vi har de fineste anmeldelser på Trustpilot - dem er vi rigtig stolte af.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 42

Faldende orden
Side
pr. side

Nordahl Kids:
Uanset om det er til en dreng eller pige, har vi den perfekte gave til barnedåben. Hos os finder du både sparebøsser, dåbsrør, bestiksæt, flag, rangler og smykkeskrin - alt sammen fra Nordahl Kids, der er et af de mange brands af Nordahl Andersen. 
Vi har de fineste bestiksæt, der består af fire dele og med mange forskellige motiver bl.a. bamser, hjerter, kæledyr, HC Andersen 4 eventyr eller små ænder. Vi har også mange forskellige sparebøsser, så uanset om du skal finde gaven til drengen, der elsker traktorer og store køretøjer eller pigen, der er mere til prinsesser og søde dyr og bamser, så tag et kig på vores hjemmeside. 

Det skal du tænke på, når du vælger gaven til barnedåben:
Sparebøsser og dåbsrør findes både i sølv og fortinnet. Så inden du køber din nye sparebøsse til barnedåbsgaven, skal du overveje, om modtageren vil blive glad for at skulle pudse sølvtøj. Sølv anløber nemlig  og skal pudses løbende, hvorimod en fortinnet sparebøsse aldrig skal pudses, hvilket jo er genialt, for så holder den sig pæn til evig tid. Derfor forhandler vi også mest fortinnede varer, men er du mere til sølv, så ring endelig på 27595153 - vi vil gøre vores bedste for at hjælpe. 
Vil du gøre gaven mere personlig, er det også muligt at få indgraveret navn og dato på sparebøssen, dåbsrøret eller bestiksættet. Vi graverer alt på eget værksted, så hos os er det meste muligt. 

Hos Fangels får du:

Uanset om du hander online eller i vores fysiske butik, der ligger i Årup på Vestfyn, får du god service, og vi har ofte en masse lækre tilbud til dig.
Vi er autoriseret forhandler af alle de smykker, du kan købe på vore webshop, og du får altid 100% originale varer fra danske leverandører. 
Ønsker du gaveindpakning, så skriver du det bare i kommentarvfeltet, så søger vi for, at din vare bliver pakket pænt ind. 

Læs mere Læs mindre