julie sandlau øreringe

Øreringe er lækkert tilbehør til et smuk outfit, som nemt kan styles op og ned - alt efter lejligheden. Julie Sandlau er i høj grad hverdagssmykker og findes i både sølv og forgyldt. Øreringene har den fineste silkematte overflade og er aldrig blanke og skinnene !

Der er de helt enkle BAMBOO øreringe, som både kan være ørehængere eller med farvet sten. Der er den skønne BOA serie som med sit slange look giver noget råt og anderledes og den findes både med og uden sten.

Du kan også vælge helt almindelig mindre ørestikkere i LOVE serien, eller de helt uimodståelige PRIME ørehænge i forskellige farver. PRIME er helt klart vores bestseller inden for Julie Sandlau, både i øreringe og vedhæng.

Når du handler hos os, giver vi altid mindst 10% i online rabat, og vi har gjort det nemt og viser dig både butiks pris og vores online pris. Du kan altid bestille dine smykker online og vælge at du vil afhente dem i vores fysiske butik. På den måde får du stadig online prisen og din varer er til hurtig afhentning, når vi sender dig en mail.

Vi tilbyder landsdækkende i bytteservice i mere end 300 butikker, så der er altid en nær dig. Vil du se hvor - så klik her.

Sorter stigende

1-30 of 71

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter stigende

1-30 of 71

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3