julie sandlau øreringe

Øreringe er lækkert tilbehør til et smuk outfit, som nemt kan styles op og ned, alt efter lejligheden. Julie Sandlau er i høj grad hverdagssmykker og findes i både sølv og forgyldt. Øreringene har den fineste silkematte overflade og er aldrig blanke og skinnene og den forgyldte belægning er så kraftig at det nærmest er umuligt at slide igennem, som man ellers nogengange ser på andre smykkemærker.
Der er de helt enkle BAMBOO leaf øreringe eller måske de nye CALLAS øreringe, som har et fantastisk spil mellem sten og perler og som findes i mange farver og længde øreringe.
Der er også den skønne BOA serie som med sit slange look giver noget råt og anderledes og den findes både med og uden sten.
Du kan også vælge helt almindelig mindre ørestikkere i LOVE serien, eller de helt uimodståelige PRIME ørehænge i forskellige farver. PRIME er helt klart vores bestseller inden for Julie Sandlau, både i øreringe, ringe og vedhæng.
Når du handler hos os, giver vi altid mindst 10% i online rabat, og vi har gjort det nemt og viser dig både butiks pris og vores online pris. Du kan altid bestille dine smykker online og vælge at du vil afhente dem i vores fysiske butik. På den måde får du stadig online prisen og din varer er til hurtig afhentning, når vi sender dig en mail.

Vi tilbyder landsdækkende i bytteservice i mere end 300 butikker, så der er altid en nær dig. Du kan se hvor på guldsmed.dk

Smykke Type
Pris
kr  - kr
1-30 of 50
1-30 of 50

Om JULIE SANDLAU øreringe :

Når du køber Julie Sandlau øreringe, får du altid 100% orginale smykker i de smukkeste æsker. Øreringene er især kendt for sin lækre silkematte overflade. Overfladen gælder selvfølgelig både sølv og forgyldte smykker. Der kommer hele tiden nye lækre designs til, især når vi snakker øreringe, og det er altid noget med sten og perler, i en smuk kombination. Det er utrolig svært at stå for de fine smykker, og du kan helt sikkert finde din favorit hos os.

Sådan passer du på dine JULIE SANDLAU smykker :

Det er lækre kvalitetssmykker, men det betyder ikke at du ikke skal passe godt på dem. Det betyder at du skal tage dine smykker af om aftenen inden du går i seng. Du må heller ikke dyrke sport eller gå i bad med dem. Dine smykker fortjener du passer godt på dem, og det gør du ved at tage alt af om aftenen og så skal det sidste du tager på inden du går ud af døren, være dine smykker. Så lover vi at de har smykker i rigtig rigtig mange år.

Hos Fangels giver vi :

Lynhurtig levering og altid gratis fragt til pakkeboks.  Vi du hellere have dine smykker sendt helt hjem eller til din arbejdsadresse, så klarer vi også det mod et mindre beløb, og alle pakker sendes selvfølgelig altid forsikret med track and trace. Vil du hellere komme og hente din pakke i vores fysiske butik, så vælger du bare afhent i butik, så skriver vi til dig når din pakke ligger klar. Vi pakker selvfølgelig også hjertens gerne ind, skriv det blot i kommentarfeltet.

Vil du gerne have hjælp ?

Er du i tvivl om noget med hensyn til din bestilling, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Har du brug for vejledning så skriv blot til os på info@fangels.dk eller ring på 27595153 ! Vi er her alle hverdage fra 9-17.