Jaguar herre ure

JAGUAR herre ure - Design - Perfektion - Passion. Swiss made ure med safirglas ! Til dig der vil have et lækkert kvalitets ur.
Herre urene fra JAGUAR, er lækkert design og spækket med fede detaljer og med massere af forskellige farver og udgaver at vælge imellem.
Fangels er stolte af at være autoriseret Jaguar forhandler. Vi har selvfølgelig på herre og dameure. Vi PRISMATCHER altid danske webshop som har varen på lager. Vi har fri fragt til pakkeboks, og har du brug for erhvervslevering eller privat levering kan vi gøre det for kun 35,-
Vi er selvfølgelig e-mærket og når du handler hos os er der altid et DANSK udfyldt garantibevis. Vi får alle vores ure fra DANSK forhandler og i orginale lækre luksus æsker.
Fangels har også en fysisk butik, beliggende på skønne vestfyn, og vi ligger lige ved motorvejen på vej over Fyn, og har du lyst til at se de skønne ure live, så kig endelig ind i butikken. Du kan også altid bestille online og så vælge at du vil afhente i butikken, så tilpasser vi naturligvis uret til dig mens du venter. Bestiller du online får du det selvfølgelig til online prisen. Vi giver altid mindst 14 dages returret og har du brug for udvidet retur og bytteret, skriver du det bare i kommentarfeltet, så daterer vi byttemærke og returret derefter.

 

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 58

Faldende orden
Side
pr. side