kors

Kors kan være til både drenge og piger. Det kan være dagmar korset som mest er til piger, og som fåes i både sølv og guld, dem kan du se lige her.

Så kan man få marguerit kors, guldkors, sølvkors og fx de lidt større sølv kors er til de mandlige konfirmander. Hvis man er helt på bar bund og har brug for at godt råd ang valg af kors, så ring endelig til os på 27 59 51 53 eller mail på info@fangels.dk

En del kors kan også graveres hvis det ønskes, og har du specielle ønsker så spørg om det kan lade sig gøre. Vi graverer alt på eget værksted, så mange ting kan lade sig gøre.

Når du handler online på fangels.dk giver vi altid mindst 10% online rabat, og vi tilbyder naturligvis også landsdækkende bytteservice, hvis ikke din vare er graveret.

Fangels har også en fysisk butik, som er grundlagt i år 1900, og webshoppen kom til i 2007. Vi er selvfølgelig også e-mærket og har de bedste anmeldelser på Trustpilot.

Vi pakker hjertens gerne din gave ind, og du kan altid efterlade en kommentar når du bestiller, så vi ved om det er til dreng eller pige, af hensyn til indpakningen.

Sorter stigende

1-30 of 48

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

1-30 of 48

Side:
  1. 1
  2. 2