Dagmar kors

Kors kan være til både drenge og piger. Det kan være dagmarkorset som mest er til piger, og som fåes i både sølv og guld.

Så kan man få marguerit kors, guldkors, sølvkors og fx de lidt større sølv kors er til de mandlige konfirmander. Hvis man er helt på bar bund og har brug for at godt råd ang valg af kors, så ring endelig til os eller maile på [email protected]

En del kors kan også graveres hvis det ønskes, og har du specielle ønsker så spørg om det kan lade sig gøre. Vi graverer alt på eget værksted, så mange ting kan lade sig gøre.

Når du handler online på fangels.dk  PRISMATCHER vi altid alle danske webshops som har identisk vare på lager. Vi tilbyder naturligvis også landsdækkende bytteservice, hvis ikke din vare er graveret.

Fangels har også en fysisk butik, som er grundlagt i år 1900, og webshoppen kom til i 2007. Vi er selvfølgelig også e-mærket og har de bedste anmeldelser på Trustpilot.

Vi pakker hjertens gerne din gave ind, og du kan altid efterlade en kommentar når du bestiller, så vi ved om det er til dreng eller pige, af hensyn til indpakningen.

HUSK vi altid har gratis levering til pakkeboks, og har man lyst må man altid bestille online og så vælge at man gerne vil afhente i butikken.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 42

Faldende orden
Side
pr. side