Konfirmationsgaver til ham

Hvad skal konfirmanden have i år ? Selvfølgelig står elektronik højt på drengnes ønskesedler men rigtig mange ønsker sig fx også et lækkert ur.
Vi har lækre drenge/herre ure fra Festina ure, som typisk er med en kraftig stål lænke, i både stål og gulddouble.

Hvis han er vild med lækre hurtige biler, kunne et Jaguar ur også sagtens være den perfekte konfirmationsgave. Urene er med deres tykke lækre stållænker og ridesefrit safirglas, en tro følgesvend i rigtig rigtig mange år fremover. Det ridsefrie safirglas gør at uret ikke får ridser på glasset og vil fremstå lige så smukt om mange år.

Hvis det skal være lidt anderledes end et ur, kunne det være et læder armbånd fra Danske Son of Noa. De findes i utallige farver og udgaver, og kan måske være en god kombination sammen med armbåndsuret ?

Gaven du vælger til ham er gaven han har i mange mange år fremad og vi hjælper dig rigtig gerne med at vælge lige præcis den helt rigtige gave.

Skulle gaven alligevel byttes, er det intet problem for vi er medlem af danske urmagere og guldsmedes bytteservice. Det betyder at du frit kan bytte i en af vores 300 samarbejdsbutikker, så bliver det da ikke nemmere vel ?

Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige ur eller smykke er du altid velkommen til at ringe til os på 27 59 51 53, så skal vi guide dig bedst muligt i dit valg.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 73

Faldende orden
Side
pr. side