Enamel øreringe

ENAMEL laver de skønneste øreringe i de lækreste farver og som bare passer til alt ! Deres kendetegn er der ofte indgår noget emalje, og flere farver.  ENAMEL elsker at lege med at blande på perler, farver og forskellige materialer, og der er lige præcis det som er kendetegnet for de skønne smykker. På en kedelig regnvejrs dag kan man ikke blive andet end glad når man f.eks ser de lækre RAINBOW farver, derfor er den helt klart også en af vores bedst solgte smykker, isæt LOLA RAINBOW halskæden, som er perfekt til at mixe med mange kæder.
Tidens trend er også idag at have både 3 og 4 huller i hvert øre, og der er ENAMEL's øreringe perfekte fordi de fåes i alle størrelser og de er så nemme at mixe i farverne. Har du kun et hul i hvert øre, så sælger vi faktisk "gør det selv" sæt - komplet med øreringe, rensevæske og holder til selv at skyde dine nye øreringe i.
Hos Fangels er vi autoriseret forhandler at de lækre smykker, og når vi sender smykkerne afsted kommer de altid i de lækreste orginale farverige Enamel æsker, det skal jo ikke være så kedeligt vel ?
Vi tilbyder også landsdækkende bytteservice hos mere end 275 kollegaer landet over. Dog kan det være forskelligt hvad alle fører af smykke mærker, men eller ringer du bare til os på 27595153 så skal vi nok finde en forhandler nær dig.

Læs mere Læs mindre

30 varer

Faldende orden
pr. side

Om ENAMEL øreringe :

Når du køber ENAMEL øreringe køber du et smykke, med masser af lækre emalje farver og  smykkerne kommer selvfølgelig altid i de fineste orginale farverige æsker - lige til at give væk til en du holder af.

Når du køber ENAMEL øreringe:

Øreringene fra ENAMEL er forgyldte, og det betyder at du må ikke sove med dem på. Du må ej heller bade med dem, så får du forgyldningen til at holde sig pæn længe. Det er faktisk altid en rigtig god vane, først at påføre sig sine smykker lige inden man går ud af døren. Ingen smykker bryder sig om creme, hårlak og parfume og husker du disse enkle råd, kan dine smykker holde sig fine i årevis.

Hos Fangels tilbyder vi altid :

En super god service, selvfølgelig både online og i vores fysiske butik. Vi har tit nogle gode tilbud når du handler online ! Vi har naturligvis en landsdækkende bytteservice i mere end 275 butikker i hele landet. Så kan du trygt give en gave væk, uden at skulle bekymre dig om hvis gaven skal byttes. Har du lyst til selv at hente din bestilling er du altid hjertelig velkommen i vores fysiske butik på vestfyn. Har du brug for at vi pakker din gave ind, gør vi også hjertens gerne det - det skriver du bare i kommentarfeltet når du bestiller.

Skal du have hjælp til noget ?

Er du i tvivl om noget, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Giv os blot et opkald på 27595153. Vi er på telefonen alle hverdage fra 9-16. Har du brug for at maile til os, så skriv blot til os på [email protected]

Læs mere Læs mindre