lund brocher

Lund Copenhagen laver de fineste marguerit brocher i både sølv og i forgyldt og i mange forskellige faconer. Brocher kan bruges på mange måder, enten på et tørklæde, på en jakke, eller måske kan den sidde i en læderkæde og også bruges som halskæde en gang imellem ? Det er kun fantasien der sætter grænser og har du brug for inspiration så er du altid velkommen til at komme ind i butikken og få et godt råd. Vi kan også altid fanges på 27595153 alle hverdage mellem 8 og 16.
Hvis du passer godt på dine smykker kan de holde i årevis. Du passer allerbedst på dem hvis du ikke bader med den og opbevarer dem i en lufttæt pose så de ikke er i brug. Så slipper du for at de ligger og bliver mørke og anløber.
Skulle uheldet være ude, så kig ind til os og så kan vi hjælpe og vejlede dig i at få renset smykkerne. Vi gør det også gerne for dig hvis du hellere vil have det.
Fangels tilbyder altid PRISMATCH på marguerit smykkerne, og vi leverer ganske gratis til pakkeboks. Vi afsender ofte samme dag, men sender dig altid en mail når din ordre er afsendt. ALLE forsendelser er som pakke, og det betyder du kan følge din pakke hele vejen til dig.

Læs mere Læs mindre

12 varer

Faldende orden
pr. side