Jaguar Dame ure

JAGUAR ure har altid været kendetegnet for perfektion og med et klassisk og lækkert design vil det være dit nye yndlings ur for evigt ! Seneste nyhed i de lækre dame ure, er den nye Divers Collection serie. Den har ridsefrit safirglas og er vandtæt til 20 bar, som betyder at du faktisk kan dykke med uret. Dog skal du ved batteri skift have uret trykprøvet hvis det stadig skal være til at dykke med.
Se hele vores store udvalg i Jaguar ure, både i butik og online. Vi er naturligvis autoriseret forhandler af kvalitetsurene og der medfølger ALTID DANSK udfyldt garantibevis.
Handler du online kvitterer vi altid med at prismatche danske webshops som har varen på lager og vi har altid GRATIS levering til en pakkeboks du vælger. Privat og erhvervslevering kan vi gøre for kun 35,-
Fangels.dk er selvfølgelig e-mærket og vi er stolte af alle vores fantastiske anmeldelser på Trustpilot, der kan du se hvad folk syntes om os og vores forretning.
Vi har naturligvis også en fysisk forretning beliggende på smukke vestfyn - absolut et besøg værd hvis du kommer over Fyn. Du kan selvfølgelig også bestille online og få rabatten og så bare vælge at du vil afhente din bestilling i vores fysiske butik.

Læs mere Læs mindre

27 varer

Faldende orden
pr. side