Julie Sandlau prime øreringe og vedhæng

Nogle af Julie Sandlau's med ikoniske og kendte smykker er nok PRIME serien der med sine skønne farvede sten og lækre matte guld og sølv overflade, er det perfekte tilbehør til alt tøj. PRIME fåes i både øreringe og løse vedhæng som kan sættes i korte eller lange kæder.
PRIME er perfekt at mixe med de andre JULIE SANDLAU vedhæng i en kæde. Til serien findes også armbånd med lidt mindre sten som hedder Primini, og med samme lækre overflade.
Køber du online hos os, vil du altid få lidt online rabat. Du er hjertelig velkommen til at krydse af i at du vil afhente din bestilling i butikken, så skriver vi til dig når det ligger klar. Vores butik har eksisteret i Aarups gadebillede siden år 1900. Hos Fangels tilbyder vi selvfølgelig også landsdækkende bytteservice og du har faktisk altid 60 DAGES RETURRET hos os. Det betyder at du altid kan være i god tid med gaven og så har du stadig mulighed for lang returret.
Er du i tvivl om hvilket smykke du skal vælge er du altid velkommen til at ringe til os, så skal vi guide dig bedst muligt. Du kan også sende os en mail på info@fangels.dk hvis der er spørgsmål.

17 vare(r)
prime gul ring
Specialpris 1.280,00 kr
Pris: 1.600,00 kr
prime grøn krystal
Specialpris 1.080,00 kr
Pris: 1.350,00 kr
prime med sort onyx ring
Specialpris 1.080,00 kr
Pris: 1.350,00 kr
17 vare(r)