Julie Sandlau prime smykker

Nogle af Julie Sandlau's mest ikoniske og kendte smykker er nok PRIME serien, der med sine skønne farvede sten og lækre matte guld og sølv overflade, er det perfekte tilbehør til alt tøj. Julie Sandlau PRIME smykker fåes i både øreringe og løse vedhæng som kan sættes i korte eller lange kæder.
PRIME er perfekt at mixe med de andre JULIE SANDLAU vedhæng i en kæde. Til serien findes også armbånd med lidt mindre sten som hedder Primini, og med samme lækre overflade.
Køber du online hos os, vil du altid få PRISMATCH hos os, men vi prismatcher kun danske webshops.

Du er hjertelig velkommen til at krydse af i, at du vil afhente din bestilling i butikken, så skriver vi til dig når det ligger klar. Vores butik har eksisteret i Aarups gadebillede siden år 1900. Hos Fangels tilbyder vi selvfølgelig også landsdækkende bytteservice, og du har faktisk altid 60 DAGES RETURRET hos os. Det betyder at du altid kan være i god tid med gaven og så har du stadig mulighed for lang returret.
Er du i tvivl om hvilket smykke du skal vælge er du altid velkommen til at ringe til os, så skal vi guide dig bedst muligt. Du kan også sende os en mail på [email protected] hvis der er spørgsmål.

Læs mere Læs mindre

16 varer

Faldende orden
pr. side

JULIE SANDLAU prime smykker

Når du køber Julie Sandlau PRIME smykker, får du altid 100% orginale smykker i de smukkeste æsker. Kendetegnet for hendes smykker er især den silkematte lækre overflade, og især PRIME smykkerne er kendt og elsket verden over. De skønne blå, grønne eller rosa sten, har med sin enkelthed en tendens til at blive dit yndlingssmykke i årene fremover. Det tør vi godt love ! Find bare din favorit her.


Sådan passer du rigtig godt på dine PRIME smykker

Det er ingen tvivl om, at Julie Aandlau Prime smykker er lækre kvalitetssmykker, men det betyder stadig, at du skal passe godt på dem. Om aftenen inden du går i seng skal du lægge dine fine smykker, og så vente med at tage dem på indtil næste dag. Faktisk er det det sidste du skal tage på, inden du går ud af døren, for ingen smykker bryder sig om creme, parfume og må slet ikke komme med i bad. Det skylder du dine lækre smykker at passe godt på dem. Så tør vi godt love, at du har dine smykker i rigtig, rigtig mange år.

Fangels tilbyder altid

Hurtig levering og vi har altid gratis fragt til pakkeboks. Vi kan også sagtens levere til din privat adresse for et mindre beløb. Alle pakker sendes med track and trace og du få altid en mail når din ordre går fra os. Vi pakker også rigtig gerne din ordre ind, skriv det blot i kommentarfeltet når du bestiller. Vi har også landsdækkende bytteservice, som betyder at du kan bytte dit køb i over 275 butikker i hele Danmark.

Hvis du har brug for hjælp?

Har du brug for hjælpe til din bestilling, så tøv ikke med at ringe til os på 27595153 - eller send os en mail på [email protected] så skal vi nok lynhurtig svare dig.

Haster din ordre er du også altid velkommen til at ringe til os, så skal vi gøre alt for at få din ordre afsted med det samme.

Læs mere Læs mindre