H.C. Andersen

Jul er traditionernes tid og hvad er hyggeligere og smukkere end et flot pyntet hjem ? Glæden i at nyde det i hele december - år efter år ! Pynt op med julepynt, uroer og ophæng fra H.C. Andersen's skønne kræmmerhuse, lyseholdere, topstjerner og smukke julehjerter. Alt i serien er lavet med udgangspunkt i hans eventyrlige historier og papirklip.
Hvert år kommer der nye ting i den fine serie, så den kan udvides år for år. En del af serien findes også i forsølvet, hvis man ikke er til det forgyldte.
I H.C. Andersens serie er der nu også påskepynt. De fineste ophæng som også tager udgangspunkt i eventyrerne, og som hver år kommer i en ny udgave i både forsølvet og forgyldt. Ophængene er så fine på grene i en vase blandt tulipaner eller måske som ophæng på en troldegren, så man rigtig kan gå og nyde se smukke ting.
Vi har det hele og alt leveres i de fineste æsker hvori det kan opbevares resten af året. Ønsker du at få pakket dine ting ind gør vi også hjertens gerne det, du krydser blot af i indpakning.


Hos Fangels SPARER du altid 10% på alt og vi har landsdækkende bytteservice i mere end 300 butikker landet over.

PRIS
kr  - kr
11 vare(r)
11 vare(r)