hul i ørerne

Som noget helt nyt kan vi tilbyde et komplet sæt til at lave hul i dine egne ører. Sættet indeholder både et sterilt sæt øreringe i kirugisk stål, markeringspen, renseservietter, piercing instrument og rens til ørerne i tiden efter.
Du skal være 18 for at få lov til at købe sættet med øreringe, og du skal være helt rask og ikke have komplikationer med at få lavet hul i dine ører. Det er klart at når du selv vælger at lave hullerne, er det det utrolig vigtigt at du følger de steps der er og at du er meget påpasselig med hygeine, både når du laver hullerne, men også bagefter med at få dem renset.
Det er vældig nemt og ganske enkelt selv at lave hullerne, og de medfølgende øreringe er fuldstændig sterile og selve stikken er ekstra lang, det betyder at låsen ikke sidder tæt på øret og dermed mindsker risikoen for infektioner.
Efter ca 6 uger må du skifte dine øreringe til andre, men man anbefaler at man det første år IKKE sover uden øreringe i, da hullerne først heler efter et år og at risikoen vil være der for at de gror sammen. Ligeledes skal du også være forsigtig med hensyn til badning i klor, hav og sø. Hav ikke hovedet under vand de første 6 uger, så mindsker du igen risikoen for komplikationer.

Læs mere Læs mindre

4 varer

Faldende orden
pr. side

Huller i ørerne :

Idag er det på mode at have mere end et hul i hvert øre, og det er meget almindeligt at have forskellige øreringe i højre og venstre side. Nogle har både 3 og 4 huller i hver side. Vi anbefaler altid du kun får et hul i hver side af gangen. Det mindsker risikoen for komplikationer. Huske også altid at rense rundt om dine nye huller i ørerne, især de første 6 uger. Får du lavet øreringene i brusken siger man at den skal sidde i ca 12 uger førend at den må skiftes.
De øreringe der bliver skudt i har en længere stik og en special lås, det modvirker at låsen sidder for tæt på øreflippen og skaber betændelse.

Rengør dine nylavede huller i ørerne både morgen og aften, og øreringene skal blive i øret under rengøring. Du tager en vatpind og kommer lidt af den medfølgende rens på og lige renser rundt og ørestikken, både foran og bagved øreflippen.

Dæk altid ørene lidt til i starten når du bruger parfume, hårlak og fx hårfarve.

Når du efter de 6 eller 12 uger må skifte dine øreringe skal du stadig være påpasselig. Den nydannede hud indeni hullet er stadig tynd og skrøbelig og hvis ikke du er forsigtig kan du nemt komme til at beskadige de nye huller, og derved kommer der nemmere infektion.

I vores fysiske butik laver vi naturligvis også huller i ørerne, vi laver altid et ad gangen, og heldigvis idag er piercingpistolen ikke fjerder på virket, så der kommer ikke det smæld som man kender fra før i tiden. Selve piercing pistolen trykkes sammen ved hjælp af håndkraft, det gør det både i butikken og i de sæt man kan købe til selv at lave sine egne huller.

Sidder du og er i tvivl om noget med hensyn til huller i ørerne, skal du endelig ringe til os på 64431093 - så kan vi få en snak om det.  Du behøver normalvis ikke bestillie tid i butikken til huller i ørerne, du kan bare komme forbi.

Læs mere Læs mindre