hjerte halskæder

Hjerter er altid populære, til barnedåb, til konfirmanden til hende du elsker eller bare til dig selv fordi du fortjener det ! Hjerte vedhæng findes i mange størrelser og i både 8 karat, 14 karat og i sølv. Nogle af hjerterne kan vi gravere, og dette gør vi på eget værksted.

Vi har hjerter fra både Aagaard, Nordahl, Guld & sølv design og Lund. Mange kan købes uden kæde og nogle er som standard med kæde. Er der ikke kæde med, vil du altid kunne vælge det som tilkøb. Er du i tvivl og længden på kæden så skrive endelig til os på [email protected] så skal vi nok prøve at hjælpe dig bedst muligt. Typisk siger man 38 cm er til børn, barnedåb osv... og fra 42 cm op er til voksne, så er det bare hvor langt nede det skal hænge.

Nogle hjerte kan også være med brillanter, og nogle kan endda vokse år for år ... og der betaler du kun difference prisen på det du har og det som du gerne vil have ! 

Fangels som fysisk butik, er fra år 1900 og som webshop er vi fra 2007. Vi er naturligvis e-mærket og vi kan tilbyde landsdækkende bytteservice over hele Danmark.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-34 af 42

Faldende orden
Side
pr. side