Aagaard smykker

Aagaard har designet smykker siden 1946 og er en af de absolut førende inden for smykkebranchen, som altid arbejder passioneret for skabe nye smykker, trends og for lige præcis at skabe dit yndlingssmykke.
Kvalitet og godt håndværk er nogle af nøgleordene, og det gælder hvad enten det er guld eller sølv smykker, og deres smykker spænder vidt fra kraftige sølvsmykker, til fine guldringe, smykker med rav og lækre diamantsmykker.
Aagaards lækre brand er idag ejet af ur og smykkegiganten Christina Jewelry & Watches, som vil viderføre og viderudvikle på de lækre smykker.
Find dit næste smykke hos os, hvad enten du mangler ringe, armbånd, halskæder eller øreringe, så kan vi hjælpe dig og skulle du have brug for hjælp og inspiration - så skriver du bare til os på [email protected]

Vi hos Fangels har også en fysisk butik i Aarup på Fyn, og når du handler hos os handler du hos en e-mærket butik, og vi er autoriseret forhandler af alle de mærker vi har, hvilket betyder, at du altid får en DANSK garanti med når du handler. Vi har attraktive priser online på alle dine smykker.  Fangels.dk har altid 60 dages returret. Vi tilbyder også 30 dages landsdækkende bytteservice i mere end 300 butikker over hele Danmark.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 47

Faldende orden
Side
pr. side