Enamel smykker

ENAMEL Copenhagen en unikke, enkle og sjove smykker hvor strejfet af emalje altid er at at finde ! ENAMEL Copenhagen er kendt for sine farverige moderne emaljevedhæng, med et væld af muligheder i farver og former.
Hvert smykke er faktisk håndlavet og selve emaljeprocessen er omfattende, krævende og et unikt håndarbejde.
Idag hvor det er meget in at have lag på lag halskæde på - er ENAMEL'S kæder perfekte, fordi de kommer i mange forskellige længder, lige fra 38 cm som sidder helt oppe i halsen, til 70 cm som er til et godt stykke under brystet. Det er populært at have både tynde og tykke kæder og alt kan mixes.
Øreringene er også super cool og idag hvor mange har både 2-3 og 4 huller i hvert øre er ENAMEL det perfekte tilbehør, da de både laver ørestikkere, creoler og kæde der hænger. Alt sammen stadig med det lækreste strejf af emalje og i glade farver.
En anden skøn trend er de mange armbånd, sæt dem gerne i forlængelse af hinanden inden du tager dem på, det gør det meget nemmere selv at få dem lukket. Det kan drille hvis du selv skal tage den på hver dag, så vil sådan et lille simpelt trick hjælpe dig rigtig meget.
Har du ellers brug for hjælp til at finde den perfekte fødselsdagsgave, kærestegave eller bare gaven til dig selv - så ringe til os på 27595153 så skal vi nok hjælpe dig.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 54

Faldende orden
Side
pr. side

Om ENAMEL smykker :

Når du køber ENAMEL smykker, køber du de skønneste smykker fuld af farver og oftest med emalje og tit med perler. Alle smykker leveres i de lækreste orginale farverige æsker.

Når du køber ENAMEL smykker :

Skal du tænke på at passe godt på dine smykker, og ENAMEL's smykker er forgyldte, det betyder at forgyldningen kan slides af ved brug, men hvis du følger disse råd kan smykkerne holde sig flot. HUSK altid at tage dine smykker af når du sover, træner og bader. Laver du hårdt fysisk arbejde skal de naturligvis også af. Ingen smykker kan lide al det håndsprit vi bruger, men ej heller creme, parfume og hårlak. Du skal gøre det til en vane at det sidste du tager på inden du går ud af døren, er dine smykker. Så passer du rigtig godt på dem.

Hos Fangels tilbyder vi dig :

Sådan en rigtig god gammeldags service, det kan man sagtens, også selv man handler online. Tit kan du ovenikøbet finde lidt lækre online rabatter, varierende fra brand til brand. Har du lyst til at afhente i vores fysiske butik på på vestfyn, kan du også sagtens det. Vi ligger lige ved motorvejen og ville elske et besøg. Vi pakker også rigtig gerne din gave ind, skriv det blot i kommentarfeltet ved bestilling.


Må vi have lov at hjælpe dig ?

Er du gået i stå med din bestilling, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Har du brug for vejledning med hensyn til smykker så skriv blot til os på [email protected] eller ring til os på 27595153 ! Vi er her alle hverdage fra 9-17 og svarer såmænd også tit på mails om aftenen.

Læs mere Læs mindre