Mads Z ringe

MADS Z har et utrolig spændende udvalg af ringe, som spænder lige fra eksklusive guldringe med diamanter og til smukke sølvringe. En ring er meget mere end bare en ringfinger ring, idag bæres ringe på alle fingre og er nogle super lækre statement smykker. Du kan også nemt style dit look ved at bære forskellige ring på flere fingre, ligesom flere lange halskæder også giver en anderledes stil.
Alle smykkerne er designet med en kant og enkelthed, og vil være dit yndlingssmykke i mange år frem hvis du er godt til at passe på dine smykker.
Giv en lækker ring på specielle mærkedage, runde fødselsdage og en guldring vil være en ring for livet og en ring man kigger på og mindes en helt særlig anledning eller måske en helt særlig person som gaven er givet af, og hvad er bedre med smykker som har minder og historie ? Det syntes vi er vigtigt !
Er det en gave du køber, har vi altid landsdækkende bytteservice, som betyder at dit køb kan byttes i mere end 300 butikker i hele Danmark.
Har du brug for hjælp til at finde den rigtige størrelse, kan du enten ringe på 27 59 51 53 eller skrive på [email protected] og så skal vi nok guide dig.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 66

Faldende orden
Side
pr. side

Om Mads Z ringe :

Når du køber en Mads Z ring, så køber du dansk design som er fremstillet af 100% recycled guld og sølv. Det er god stil og det kalder vi at aktivt og et ansvarligt valg. Det elsker vi. En ring er ikke "bare" et smykke, en ring er oftes givet med omtanke og kærlighed og skal kunne følge dig hele livet.


Når du køber en Mads Z ringe :

Når du vælger en lækker og smuk ring, ja så skal du naturligvis passe på den. Husker du at gøre det, vil dine ringe holde i årevis. For at passe bedste på dem skal dine ringe af når du sover, træner og bader. Laver du hårdt fysisk arbejde skal de naturligvis også af. Ingen smykker kan lidt al det håndsprit vi bruger, men ej heller creme, parfume og hårlak. Så væn dig til at det sidste du tager når du går ud af døren, er dine smykker. Så vil de holde hele livet.


Hos Fangels tilbyder vi :

Rigtig god gammeldags service, også selv man handler online - det mener vi er vigtigt. Du kan også ofte finde lidt lækre online rabatter, varierende fra brand til brand. Vi tilbyder også afhenting i vores fysiske på på vestfyn, vi ligger lige ved motorvejen og ville elske et besøg. Har du brug for at få din gave pakket ind, gør vi også hjertens gerne det, skriv det blot i kommentarfeltet ved bestilling. Er det andre specielle ønsker så skriver du det selvfølgelig også bare i kommentarfeltet.


Kan vi hjælpe dig ?

Er du gået i stå med din bestilling, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Har du brug for vejledning med hensyn til smykker så skriv blot til os på [email protected] eller ring på 27595153 ! Vi er her alle hverdage, og vi bestræber os på at yde en god service, så du får en god oplevelse med dit køb. 

Læs mere Læs mindre