Black Sun armbånd Mads Z

Vi har et kæmpe udvalg af de lækre BLACK SUN armbånd, designet af Mads Z. De er alle helt unikke, fordi de er i forskellige materialer og farver. Hvert armbånd har også fået navn efter en eksotisk strand eller surfer sted i rundt omkring i hele verden.

Man kan tilføje flere perler og skifte farver helt nemt og enkelt. Snorene fåes selvfølgelig også i flere farver og med enten sølv eller guld lås.

Skab dit eget armbånd med sin helt egen historie. De kan være feminine, rå, farverige eller enkle og alt efter sammen sætningen kan armbåndet henvende sig til både mænd og kvinder.

Normalt siger man at armbånd skal af når man sover, bader osv. - det anbefaler vi stadig - men her er det simpelthen tale om et armbånd der tåler lidt af hvert, modsat fx læder armbånd, som intet tåler.

Vi hjælpe dig gerne med at sammensætte dit armbånd, så skriv blot til os på [email protected] og så skal vi give dig nogle forslag samt priser.

Hos Fangels er vi autoriseret forhandler af de lækre armbånd, og selvfølgelig også af alle andre Mads Z smykker. Vi har altid FRI fragt til pakkeboks og har du lyst til at få leveret din pakke helt hjem gør vi også gerne det for 35,-

Der er altid landsdækkende bytteservice, det betyder at du kan bytte dit køb i mere end 300 butikker landet over.

Læs mere Læs mindre

20 varer

Faldende orden
pr. side