Julie Sandlau vedhæng

Løse vedhæng fra JULIE SANDLAU har uendelig mange farve og faconer, så de kan mixes i det uendelige. Vedhængene kan købes løst og er fantastiske og mixe på kryds og tværs.

Der findes både den fine TREE serie, smukt udformet som et træ eller de enkle signatur vedhæng som kan kombineres med fx et farvet sten vedhæng i PRIME serien.

LOVE vedhænget er hjerteformet, og findes også både med og uden sten, og er også smuk at kombinere med andre vedhænkg eller kan bare bæres helt alene, enten i kort eller i lang kæde. LOVE vedhængene fåes selvfølgelig også som øreringe og armbånd.

Fangels.dk er selvfølgelige e-mærket og vi har været med siden 2007 og har de bedste kunder og anmeldelser på Trustpilot. Vi har altid lynhurtig levering og vi kan altid kontaktes på telefon 27 59 51 53 hvis du har brug for hjælpe eller et godt råd til styling af dine smykker. Tit skal der bare lidt nytænkning til at få noget helt andet ud af smykkerne, især hvis du kombinerer dine nuværende smykker med lidt nyt. Har du brug for hjælp til at finde på en gave, så ringer du bare til os.

Læs mere Læs mindre

26 varer

Faldende orden
pr. side

Om JULIE SANDLAU vedhæng :

Når du køber Julie Sandlau vedhæng, får du altid 100% orginale smykker i de fineste æsker. Smykkerne er især kendt for sin lækre silkematte overflade. Overfladen gælder både sølv og forgyldte smykker.  Vi er naturligvis autoriseret forhandler af dette skønne smykkemærke.


Når du køber JULIE SANDLAU smykker :

Så skal du selvfølgelig altid sørge for at passe godt på dine smykker, og det betyder også at smykkerne skal af når du sover, bader eller under evt. træning. Ingen smykker bryder sig om vand, sæbe og parfume, så det sidste man skal tage på inden man går ud af døren er smykkerne. Så er du sikker på du passer allerbedst på dine nye yndlingssmykker og så vil de holde sig rigtig smukke i mange, mange år.


Hos Fangels tilbyder vi :

En rigtig god service, og vi har altid nogle super skarpe online priser. Fragten er altid gratis til pakkeboks, og vil du have det, leverer vi din vare helt hjem mod et mindre beløb.  Vi mener helt klart at selv om man handler online, skal man have en god og ordentlig service.


Kunne du have brug for hjælp ?

Har du lyst til at afhente i vores butik på skønne vestfyn, kan du også sagtens det. Vi ligger lige ved motorvejen og ville elske et besøg. Vil du have din gave pakket ind, skriv det blot i kommentarfeltet ved bestilling.

Er du i tvivl om noget med hensyn til din bestilling, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Har du brug for vejledning så skriv blot til os på [email protected] eller ring på 27595153 ! Vi er her alle hverdage og om lørdagen.

Læs mere Læs mindre