julie sandlau vedhæng

Løse vedhæng fra JULIE SANDLAU har uendelig mange farve og faconer, så de kan mixes i det uendelige. Vedhængene kan købes købes løst fra ca 300,- og opad.

Der findes både den fine TREE serie, smukt udformet som et træ eller den lækre bamboo serie hvor der både er vedhæng formet som et blad med eller uden sten, eller de enkle bambus rør som kan kombineres med fx et farvet sten vedhæng.

LOVE vedhænget er hjerte formet, og findes også både med og uden sten, og er også smuk at kombinere med andre eller bare bæres helt alene, enten i kort eller i lang kæde.

Fangels.dk er selvfølgelige e-mærket og vi har været med siden 2007 og har de bedste kunder og anmeldelser på Trustpilot. Vi har altid lynhurtig levering og vi kan altid kontaktes på telefon 27 59 51 53 hvis du har brug for hjælpe eller et godt råd til styling af dine smykker. Tit skal der bare lidt nytænkning til at få noget helt andet ud af smykkerne, især hvis du kombinerer dine nuværende smykker med lidt nyt.

En helt enkel kjole kan få et helt nyt look med nogle andre smykker og Julie Sandlau er gode både som hverdagssmykker og også til fest.

Sorter stigende

1-30 of 56

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

1-30 of 56

Side:
  1. 1
  2. 2