Marguerit halskæder

Marguerit smykkerne er kendt og elsket af kvinder verden over. Det allerførste marguerit smykke var en klassisk broche som i 1935 blev lavet til Kronprinsesse Ingrid og Kronprins Frederiks bryllup. Smykket blev dengang lavet af en juveler i Stockholm, og smykket har Dronnning Margrethe arvet og båret ved sit eget bryllup.

Senere blev margueritten lavet af Anton Michelsen, Bernhard Hertz og Volmer Bahner, som alle 3 var danske juvelerer. Måske er nogle af dine arvesmykker stemplet med et af disse navne ?

Idag producerer Lund Copenhagen de orginale smykker. De laves i alt fra halskæder, øreringe, armbånd, brocher og fingerringe - og i mange størrelser og i flere forskellige farver. Georg Jensen har også marguerit smykker, dog ikke i lige så stort et omfang som Lund.

Så hvad enten du er til sølvsmykker eller forgyldte smykker, så er der en blomst der holder evigt lige præcis til dig.

Se hele fangels store udvalg i de smukke marguerit smykker - og køber du hos os så PRISMATCHER vi alle danske webshops når du handler online, og du har muligheden for at benytte vores landsdækkende bytteservice hvis det er en gave det skal byttes.

Læs mere Læs mindre

32 varer

Faldende orden
pr. side