Pernille Corydon Daylight smykker

DAYLIGHT smykkerne er nok den aller mest ikoniske serie fra Pernille Corydon. Det er serien alle kender, og serien er drevet af lysets skønhed. Mødet mellem lys og stærke former har gjort den til bestselleren man ikke kan leve uden.
Inspirationen til alle Pernille Corydon smykker, kommer fra natur og inspiration fra rejser og DAYLIGHT er ingen undtagelse.
Serien fåes i både sølv og forgyldt og i selve serien findes både øreringe, halskæder, armbånd, fingerringe og hårsmykker.  Smykkerne er med en lækker mat overflade og til priser hvor alle kan være med og f.eks halskæderne fåes i flere størrelser og med forskellig længde kæde.
Alle smykker produceres med omtanke for både miljø og mennesker, det mener vi er en vigtig ting i vores verden idag - at man tager et ansvar ! I processen med smykkefremstilling bliver der hele tiden optimeret, sådan at der er mindst mulig spild og mest muligt laves af genbrugsmaterialer. Når vi som forhandler modtager smykker er de også altid pakket i genbrugsplast og genbrugspapir.
Hvis du er i tvivl om størrelser på ringe, længde på kæder eller har andre spørgsmål er du altid hjertelig velkommen til at kontakte os på [email protected] eller på telefon 27595153.
Vi har også en fysisk butik hvis du har brug for at se hele den lækre kollektion, så skal du være så hjertelig velkommen.

Læs mere Læs mindre

22 varer

Faldende orden
pr. side

DAYLIGHT smykkerne :

Daylight smykkerne er dem vi sælger aller flest af, og til piger alle aldre. De er nemme at mixe på kryds og tværs med alle Pernille Corydons andre smykker. Pernille Corydon øreringe fx er skabt til hende der har flere huller i hvert øre. Halskæderne findes også i utallige længder sådan at man kan have flere længder på hver dag.
Har du brug for hjælpe til at vælge og til mixe smykkerne, måske med dine eksisterende smykker, er du altid hjertelig velkommen til at kontakte os. Ring eller skriv eller kig ind i butikken.

 

Om Guldsmed Fangels :

Vi har som butik faktisk eksisteret siden år 1900. Vi har haft den siden 2006 og der har kun været 3 ejere før os. Vi startede i 2007 vores webshop og elsker kombinationen af begge dele. Vi ligger i en lille fantastisk handelsby på vestfyn, hvor man altid er velkommen til at komme ind til os for at få en snak om smykker, få hjælp til styling eller måske få vurderet nogle smykker ?
Vi har i vores fysiske butik både ure, smykker og også briller. Vores webshop er naturligvis e-mærket, og vi har de allerbedste anmeldelser på trustpilot, skrevet af vores søde kunder. Vi mener at "bare" selvom man er en webshop kan man bestemt også yde en god og personlig service. Hvis man handler online og dermed betjener sig selv, så kvitterer vi med op til 20% rabat, alt efter mærke ..... I vores fysiske butik har vi derimod en kundeklub, og der kan man selvfølgelig også opnå rabatter. Jo mere man handler - jo højere bliver rabatten. På webshoppen kan du altid se både online pris og butikspris.
Vi har altid gratis levering til pakkeboks og vi afsender faktisk rigtig ofte din pakke samme dag. Har du en haste ordre skal du altdrig tøve med bare lige at skrive til os - så ser vi om ikke vi kan trylle noget frem med det samme.

Læs mere Læs mindre