julie sandlau armbånd

JULIE SANDLAU laver de skønneste armbånd i både sølv og i forgyldt og med den fineste satin overflade. Lækre bløde, enkle og samtidig utrolig elegante.

Alle hendes armbånd har som regel flere lukkemuligheder så de passer de fleste. Armbåndene er utrolig flotte at style med andre armbånd, fx et læder armbånd, eller måske en flot armring, eller bare bæres helt alene for at fint og feminint udtryk.

De fleste af Julie Sandlau's smykker kommer i serier hvor der både findes halskæder, øreringe, armbånd og fingerringe i samme serie ! Serierne er også nemme at mixe på kryds og tværs da farverne går igen på mange af smykkerne, i forhold til de farvestrålende sten.

Sidder du og er i tvivl om hvad du skal vælge, eller er du i tvivl om størrelse eller andet, så skriv til os på info@fangels.dk - vi svarer oftest mails hele døgnet ! Vil du hellere ringe til os, kan du alle hverdag mellem 8 & 16 kontakte os på 27 59 51 53.

Når du handler med os, tilbyder vi stort set altid mindst 10% onlinerabat og vi har gjort det nemt og viser dig både butiksprisen og online prisen. HUSK du kan altid bestille online og få det til den billige pris, så kan du bare vælge afhent i butik hvis du gerne selv vil ind og hente den hos os.

Så sender vi dig en mail når din ordre ligger klar - det er da nemt ikke ?

Sorter stigende

19 vare(r)

Sorter stigende

19 vare(r)