Julie Sandlau armbånd

JULIE SANDLAU laver de skønneste armbånd i både sølv og i forgyldt og med den fineste satin overflade. Lækre bløde, enkle og samtidig utrolig elegante.

Alle Julie Sandlau armbånd har som regel flere lukkemuligheder, så de passer de fleste. Armbåndene er utrolig flotte at style med andre armbånd, fx et læder armbånd, eller måske en flot armring, eller bare bæres helt alene for at fint og feminint udtryk.

De fleste af Julie Sandlau's smykker kommer i serier, hvor der både findes halskæder, øreringe, armbånd og fingerringe i samme serie. Serierne er også nemme at mixe på kryds og tværs, da farverne går igen på mange af smykkerne, i forhold til de farvestrålende sten.

Sidder du og er i tvivl om, hvilke armbånd fra Julie Sandlau du skal vælge, eller er du i tvivl om størrelse eller andet, så skriv til os på [email protected] - vi svarer oftest mails hele døgnet ! Vil du hellere ringe til os, kan du altid kontakte os på 27595153 og så skal vi nok hjælpe dig.

Når du handler med os, tilbyder vi altid PRISMATCH med andre danske webshops, du fortæller os bare, hvor du har set den billigere.

Hvis du vil afhente din bestilling i vores fysiske butik, vælger du bare afhent i butik og så sender vi dig en mail når din ordre ligger klar - det er da nemt ikke ?

Læs mere Læs mindre

8 varer

Faldende orden
pr. side

Julie Sandlau armbånd

Armbånd er idag blevet en ting man bærer hver dag, og man mixer gerne flere arbånd sammen. Det kan være Julie Sandlau's PRIME armbånd med de lækreste farver sten, som du kan mixe smukt med fx nogle arvestykker... Det giver bare noget helt andet, når man bærer flere armbånd, og måsker giver det lidt liv til nogle af de smykker, som du ikke får brugt så tit ?

Med Julie Sandlau armbånd kan du nemt kombinere det feminine med det rå udtryk, eller forsøge dig frem med forskellige farvekombinationer. 

Vi elsker at style og mixe, og har du brug for hjælp til at bruge dine smykker på en anden måde, skal du endelig være så velkommen til at kigge ind i vores butik, tag blot dine smykker med !

Vi har her hos Fangels drevet vores webshop siden 2007, og vi elsker at finde nye smykker og mærker og vi brænder for både ure og smykker. Vi har ved siden af webshoppen også en fysisk butik, som faktisk har eksisteret i Aarups gadebillede siden år 1900.

Kombinationen af webshop og den fysiske butik er skøn, for det gør, at folk har mulighed for at komme og kigge og føle på varerne inden man enten køber i butikken eller online. Man kan altid bestille online og så bare vælge at man vil afhente i butik, så skriver vi når din ordre er klar til afhentning. Bor du længre væk end du har lyst til at komme og hente, så har vi altid gratis levering til pakkeboks og du kan naturligvis også vælge at få din pakke leveret helt hjem eller til din firma adresse for blot 30,- kr.

Vores butik er naturligvis også e-mærket og vi har de bedste anmeldelser på Trustpilot. Det er altid en god ide at gå efter de DANSKE butikker som er e-mærket, så ved du at der bliver stillet krav og holdt øje med butikkerne fra e-mærkets side. Det er din garanti for en ordenlig handel.

Læs mere Læs mindre