Marguerit smykker

Den velkendte marguerit har med sine hvide blade og gule midte været Danmarks nationalblomst siden 1987, og hvad er smukkere end Marguerit smykker? Margueritten er en blomst som aldrig går af mode og holder evigt. Marguerit smykkerne fås i både halskæder, øreringe, armbånd og fingerringe.
Blomsten findes i utallige størrelser og sammensætninger, så du kan helt sikkert finde din favorit hos os. Margueritterene er i både sølv og forgyldt med både hvid og sort emalje.
De er superflotte at samle på således, man får dannet et sæt af margueritsmykker, men de kan også komplimentere andre smykker.

Vi er autoriseret forhandler af de originale Marguerit smykker fra Lund Copenhagen, og alt leveres i smukke æsker og har du brug for at benytte vores landsdækkende bytteservice kan det gøres i mere end 300 butikker landet over. Der er helt sikkert også en nær dig, ellers kan du se hvor her

HUSK at vi PRISMATCHER alle danske webshops med identisk vare på lager.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 141

Faldende orden
Side
pr. side

Historien om margueritten:
Margueritten er symbolet på den smukke kronprinsesse Margaretha, der var Dronning Margrethes mormor, og som hun har arvet sit navn efter. 
Den første margueritbroche består af 238 brillanter og 444 rosenstene, der er fattet i platin. 
Kronprinsesse Ingrid fik denne broche af sin far, da hun ægtede kronprins Frederik til Danmark. Den skulle være til minde om hendes moder, Kronprinsesse Margaretha, hvis kælenavn var "Daisy", hvilket er det engelske ord for marguerit. 
I 1940 fremstillede flere forskellige fremtrædende juvelerer i Danmark margueritserier i sølv med emalje, blandt andre Volmer Bahner, som er den serie Lund Copenhagen producerer videre på den dag i dag.  

Sådan passer du bedst på dit margueritsmykke:
Hvis du sørger for at passe godt på dine smykker, holder de sig pæne længe - og er det ikke det vi alle ønsker?
Husk at emalje er glas, hvilket betyder, at det kan springe ved stød og slag. Hvis først emaljen går itu, kan den ikke repereres. Derfor anbefaler vi, at du behandler dit smykke nænsomt og ikke går i bad, sover eller træner med det på. Du bør også tage dem af, når du udfører fysisk hård arbejde fx. i haven eller når du laver mad. Smykker tåler ikke parafume, creme eller hålak, derfor er det det sidste du bør tage på, inden du går ud af døren. 

De forskellige margueritter:
I dag findes der er utal af forskellige margueritsmykker fra Lund Copenhagen. Øreringe, halskæder, armbånd, ringe og brocher og de findes i sølv og forgyldt samt med sort emalje i stedet for hvid. Der er smykker med en enkel klassisk marguerit, smykker med flere margueritter men også mere originale margueritsmykker med farvede sten, livets træ eller et hvor der står LOVE. Der er helt sikkert noget for enhver smag og sidder du med et spørgsmål og har brug for hjælp, sidder vi klar til at hjælpe dig. Skriv blot til os på [email protected] eller ring på 27595153 !

 

 

Læs mere Læs mindre