Julie Sandlau

Designeren Julie Sandlau står bag smykkerne af samme navn. Eksklusive og lækre halskæder, øreringe, armbånd og ringe i både sølv og forgyldt. Det helt specielle ved hendes design er den altid lækre satin overflade som smykkerne har. 

PRIME & PRIMINI armbånd, halskæder og øreringe.

PRIME er løse vedhæng der kan kombineres med andre vedhæng i både en kort og en lang kæde. Primini er lidt mindre en prime, men i de samme lækre farver. En fantastisk populære serie, fordi den er så enkel og elegant og nem at matche med alle andre Julie Sandlau vedhæng. I serien findes der selvfølgelig både øreringe der hænger, armbånd, løse vedhæng og selvfølgelig findes der også en ring i serien.

Bamboo halskæde, øreringe, ringe & armbånd.

BAMBOO er også en utrolig lækker serie, der med sin bambus struktur er svær ikke at blive forelsket i det vidunderlige farver og facon'er, og den er nem at kombinere med dine egne smykker, eller nogle at de andre løse vedhæng fra Julie Sandlau. BAMBOO serien indeholder også øreringe, som fx elegant hænger løst under øreflippen. Du kan også sagtens kombinere BAMBOO vedhængene med andre Julie Sandlau øreringe.

 

Mange af smykkerne er perfekte at sætte sammen på kryds og tværs og Julie Sandlau armbånd, er med sine fine kæder og overflader, det perfekte match med andre armbånd, måske dine arvesmykker, og så får det et helt andet udtryk.

 

Når du handler Julie Sandlau smykker hos os, eller andre smykker og ure for den sags skyld, giver vi altid mindst 10% online rabat ! Vi har gjort det nemt og viser dig både online prisen og butiksprisen. Bestil trygt online hos os, vi har også en fysisk butik som er grundlagt i år 1900.

 

Vi gør alt for at hjælpe dig som kunde, og er det nemmere for dig kan du sagtens bestille online og så bare vælge at du gerne vil afhente i vores fysiske butik, så skriver vi til dig når din ordre ligger klar I Så er du sikker på du ikke går forgæves.

Har du brug for hjælp kan du skrive til os på salg@fangels.dk

Sorter stigende

1-30 of 171

Sorter stigende

1-30 of 171