Julie Sandlau

Designeren Julie Sandlau står bag smykkerne af samme navn. Eksklusive og lækre halskæder, øreringe, armbånd og ringe i både sølv og forgyldt. Den fantastisk populære serie PRIME som er løse vedhæng der kan kombineres med andre vedhæng i både en kort og en lang kæde. Skønne blå, grønne, sorte og klare krystaller til at lyse op ! I den populære serie. I samme serie findes også de fineste øreringe der hænger, og selvfølgelig findes der også en ring i serien.

BAMBOO er også en utrolig lækker serie, med sin bambus struktur er det det ikke svært at blive forelsket i det vidunderlige farver og faconer, og den er nem at kombinere med dine egne smykker, eller nogle at de andre løse vedhæng fra Julie Sandlau.

Når du handler Julie Sandlau smykker hos os, eller andres smykker og ure for den sags skyld, giver vi altid mindst 10% online rabat ! Så bestilt trygt online hos os, vi har også en fysisk butik som er grundlagt i år 1900 og vores webshop som vi startede i 2007 er naturligvis e-mærket og har de bedste anmeldelser på Trustpilot.

Vi gør alt for at hjælpe dig som kunde, og er det nemmere for dig kan du sagtens bestille online og så bare vælge at du gerne vil afhente i vores fysiske butik, så gør endellig det. Så skriver vi til dig når du ordre ligger klar, og så går du ikke forgæves.

Har du brug for hjælp kan du skrive til os på salg@fangels.dk

Sorter stigende

1-30 of 142

Sorter stigende

1-30 of 142