Ure til ham og hende

Fangels fører ure fra alle de kendte ur leverandører. Vi har både herre og dame ure, små og store ure, ure med læderrem og lænker. ALLE ure leveres med dansk udfyldt garantibevis og 2 års garanti iflg. købeloven.
Vi har ure i både forgyldt, rosa og sølvfarvet. Så mangler du et lækkert ur - så se vores store udvalg - vi har både ure til ham, hende, konfirmanden, studenten, kæresten ja kort sagt til alle.

Fangels er en dansk webshop og autoriseret forhandler af alle de mærker vi fører.  Vi har blandt andet ure fra Arne Jacobsen, Daniel Wellington, Festina, Jaguar, Hugo Boss, Seiko og Tommy Hilfiger.

Når du handler ur på Fangels.dk har du en garanti for at det altid kommer fra danske leverandører og altid med dansk udfyldt garanti. Vi pakker gerne dit køb fint ind hvis det er til gave, og du har altid 30 dages bytteret landet over - faktisk i mere end 300 butikker. Vi er selvfølgelig e-mærket og har de bedste anmeldelser på Trustpilot. Vi har eksisteret som webshop siden 2007 og vores fysiske butik har mere end 118 år på bagen.

Du får altid PRISMATCH på vores store udvalg og fragten er GRATIS til pakkeboks, og du kan sælge vælge hvor i landet den skal sendes hen.
BEMÆRK vi prismatcher kun danske webshops og varen skal være på lager.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 247

Faldende orden
Side
pr. side