Enamel armbånd

ENAMEL laver de smukkeste og farverige smykker, især deres skønne enamel armbånd, som kan bæres mange ad gangen. Du kan fx mixe de lækre farver med nogle af dine eksisterende enamel copenhagen armbånd, måske armbånd som du ikke lige går med til hverdag fordi du synes de er for fine. Så kan de tit dresses lidt ned, når du har flere på ad gangen.
Der kommer altid lækre nyheder nogle gange om året i dette skønne smykkebrand, som de seneste år virkelig har slået deres navn fast og er blevet alles yndlingssmykker.
Vi hos Fangels er rigtig stolte af at være forhandler af de lækre enamel armbånd. Kollektionen tæller selvfølgelig andet end armbånd, og er også halskæder og øreringe. Især LOLA smykkerne har været vildt populære p.g.a. de farverige emalje kugler som sidder på smykket.
Når du køber hos os, er du altid garanteret orginale ENAMEL æsker, og altid 2 års garanti ved korrekt brug af smykkerne. Du får altid en lille folder med, når du køber smykker, så du kan se hvordan du aller bedst passer på dine ting. Vi er som butik medlem af danske guldsmede og urmageres landsdækkende bytteservice som betyder at der er mere end 275 andre butikker hvor du kan bytte dit enamel armbånd.

Læs mere Læs mindre

12 varer

Faldende orden
pr. side

Om ENAMEL armbånd:

Når du køber et ENAMEL armbånd, køber du de skønneste armbånd fuld af farver, oftest med emalje og med perler. Smykkerne kommer altid i de fineste æsker med masser af farve.


Pas godt på dit ENAMEL armbånd:

Du skal sørge sørge for at passe godt på dit nye ENAMEL armbånd, da ENAMEL armbånd er forgyldte. Det betyder, at forgyldningen kan slides af ved brug, men hvis du følger disse råd kan smykkerne holde sig flot.
Du skal altid HUSKE at tage dine ENAMEL armbånd af, når du sover, bader og ved evt. træning. Laver du hårdt fysisk arbejde, skal dine smykker også tages af. Det er altid en rigtig god vane, at det sidste du tager på, inden du går ud ad døren, er dine smykker. Så passer du rigtig godt på dem og kan have dem i mange år.


Hos Fangels får du:

En rigtig god service, med nogle altid skarpe online priser. Det mener vi, at man sagtens kan også selvom man handler online. Har du lyst til at afhente i vores butik på vestfyn, kan du også sagtens det. Vi ligger lige ved motorvejen og ville elske et besøg. Vil du have din gave pakket ind, skriv det blot i kommentarfeltet ved bestilling.


Må vi have lov at hjælpe dig ?

Er du i tvivl om noget med hensyn til din bestilling, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Har du brug for vejledning så skriv blot til os på [email protected] eller ring på 27595153 ! Vi er her alle hverdage fra 9-17.

Læs mere Læs mindre