Dameure

Hos Fangels er vi danske autoriseret forhandler af alle mærker du finder på vores webshop. De betyder du altid får DANSK garantibevis med og 2 års garanti iflg. købeloven. Vi er naturligvis e-mærket og forhandler kun mærker fra DANSKE importører ! Vi udvælger selv hvilke mærker vi ønsker at have på shoppen, og alt kommer naturligvis i orginale æsker og med tilhørende garantibevis.

Så hvad enten du ønsker et , Daniel Wellington, Jaguar eller måske et af de lækre Arne Jacobsen ure, så kan du købe dem online hos os og ovenikøbet med PRISMATCH på dit nye lækre ur. BEMÆRK vi prismatcher selvfølgelig kun danske webshop som har varen på lager.

Urene med lænke er ofte i overstørrelse, og der skal du forbi en urmager for lige at få det kortet til. Kender du omkredsen af dit håndled, tilpasser vi også gerne uret til dig - men så kan uret ikke byttes...

Er det til gave pakker vi hjertens gerne dit nye ure ind, og det kan det byttes i mere end 300 butikker landet over - så der altid en nær dig.

Har du brug for råd og vejledning til nyt ur, kan du enten skrive til os på [email protected] eller ringe på 27 59 51 53 så ska vi hjælpe dig bedst muligt.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 137

Faldende orden
Side
pr. side