Arne Jacobsen Vækkeure

Arne Jacobsen Vækkeure

Arne Jacobsens smukke vækkeure - størrelsen er 11 cm og det har både lys og snooze funktion, ved let berøring af uret. Uret er også en sand designklassiker som bord ur i fx stuen. Find din egen favoritmodel, god som både vækkeur, ur til køkkenet og på en hylde i stuen.
BANKERS modellen som oprindelig blev tegnet til Danmarks Nationalbank i 1971
ROMAN som en ung Arne Jacobsen skabte til Århus Rådhus i 1942
CITY HALL som er fra 1956 og efter den oprindelig design fra Rødovre Rådhus.
LK modellen fra 1939 som oprindeligt var et bordur til Lauritz Knudsen, og senere erstattet af STATION modellen da dobbeltviserne blev for dyre i fremstilling.
Vækkeurene fåes også i farver som grøn, petrol, lysg grå og bordeux og med matte guldben. Seneste model der er kommet til at Bankers uret i sort, med sort skive og med matte stål ben.
Når du handler hos Fangels er det din garanti for at dit ur kommer med gyldig garanti fra en DANSK autoriseret forhandler. Vi er samtidig e-mærket og har en fysisk butik i Aarup på Fyn. Vi tilbyder naturligvis landsdækkende bytteservice i mere end 300 butikker landet over.
Du er altid velkommen til at bestille online og så afhente i vores fysiske butik, så sender vi dig besked når din ordre ligger klar.

Sorter stigende

10 vare(r)

Sorter stigende

10 vare(r)