Julie Sandlau ringe

Mangler du en skøn ny fingerring ? Måske vil du gerne have noget med lidt farve, eller mixe flere ringe og farver sammen ?
Så skal du se Julie Sandlau's skønne ringe, som findes i både sølv og i forgyldt og med den lækreste satin overflade !
BOA ringen er både med farvede og klare sten, og er f.eks. den perfekte ring på din pegefinger, på grund af den lange slanke slangefacon.
PRIME serien er med sine klare blå, sorte og grønne farver og klare zirkoniaer - så uendelig smuk og passer til resten af PRIME vedhæng, armbånd og øreringe serien. Serien findes selvfølgelig både i forgyldt og i sølv
Vi hos Fangels giver altid en prismatch på alle Julie Sandlau ringe og naturligvis resten af Julie Sandlau's kollektion, og vil tilbyder landsdækkende bytteservice i mere end 300 butikker landet over. Det gør det lidt nemmere hvis gaven skal byttes, for så er der helt klart også en butik nær dig. Vi bytter naturligvis også altid lynhurtigt hvis du fx skal have en anden ringstørrelse, og selvfølgelig har vi også altid fuld retur ret i 14 dage - men så så SKAL det sendes til os.
Har du brug for at se hvor du kan bytte kan du se det på guldsmed.dk.  Du er selvfølgelig også altid hjertelig velkommen til at ringe til os på 27 59 51 53 - vi svarer alle hverdage.

Læs mere Læs mindre

5 varer

Faldende orden
pr. side

Julie Sandlau ringe

Idag er fingerringe noget, som kan bæres på alle fingre, det er ikke kun forbeholdt til ringefingeren. Julie Sandlau har masser af lækre ringe som både kan sidde på pegefinger, langemand eller måske tommelfingeren ?

Når en ring er forgyldt, er det en belægning, og belægninger kan slides af ved brug. Dog er Julie Sandlau's lækre satin matte overflade meget tykkere end alle andres og vi ser stort set aldrig at overfladen er slidt af.

Man skal selvfølgelig også altid huske at passe godt på sine smykker -  især sine Julie Sandlau ringe, som er udsat for et større slid en andre smykker, fordi man hele tiden bruger hænderne.

Der er få enkle ting du skal gøre for at passe allerbedst på dine yndlingssmykker :

 - Hold dine smykker væk fra neglelaksfjerner, parfume, sæbe og hårspray

- Tag dine smykker af  når du bader og svømmer

- Sov aldrig med dine smykker på.

- Undgå alle former for slag, dvs tag dine smykker af når du laver fysisk hårdt arbejde, træner osv.

Så kan din yndlinssmykker holde i årevis. Vi sidder altid klar på telefonen på 27 59 51 53 hvis du har brug for et godt råd til pleje af smykker. Du er selvfølgelig også altid hjertelig velkommen til at komme ind i butikken og få en snak.

Har du smykker som er blevet mørke og anløbne, så tag dem med ind til os, så kan vi hjælpe dig med at bringe dem tilbage til næsten oprindelig udseende.

Vi har som butik eksisteret siden år 1900 og som webshop siden 2007. Vi udvælger selv alle de mærker vi fører, og har et bredt sortiment til alle aldersgrupper. Vi brænder for lækre smykker og elsker at mixe nyt og gammel og tilføre ting kant og nyt liv. Du skal være så hjertelig velkommen i vores fysiske butik hvis du har brug for hjælpe til at mixe dine smykker.

Læs mere Læs mindre