julie sandlau ringe

Mangler du en skøn ny fingerring ? Måske vil du gerne have noget med lidt farve, eller mixe flere ringe og farver sammen ?

Så skal du se Julie Sandlau's skønne ringe, som findes i både sølv og i forgyldt og med den lækreste satin overflade !

BAMBOO ringene er både med farvede sten, og også som en enkelt ring uden sten, den er rigtig lækker og mixe til de andre i serien.

PRIME serien er med sine klare blå, sorte og grønne farver og klare zirkoniaer - så uendelig smuk og passer til resten af PRIME vedhæng, armbånd og øreringe serien.

Vi hos Fangels giver du altid mindste 10% rabat på hele Julie Sandlau's kollektion, og vil tilbyder landsdækkende bytteservice i mere end 300 butikker landet over. Det gør det lidt nemmere hvis gaven skal byttes, for så er der helt klart også en butik nær dig. Vi bytter naturligvis også altid lynhurtigt hvis du fx skal have en anden ringstørrelse, og selvfølgelig har vi også altid fuld retur ret i 14 dage - men så så SKAL det sendes til os.

Har du brug for at se hvor du kan bytte kan du klikke her.  Du er selvfølgelig også altid hjertelig velkommen til at ringe til os på 27 59 51 53 - vi svarer alle hverdage mellem 8 & 16.

 

Sorter stigende

1-30 of 46

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

1-30 of 46

Side:
  1. 1
  2. 2