Picto ure

PICTO betyder billede, og lige præcis dette navn er ekstremt velvalgt til uret ! Med sin minimalistiske og rene grafik formår PICTO som intet andet ur at give et decideret billede af tiden. Timeangivelsen er markeret med en prik på urskiven som roterer, mens minutterne angives med en viser. PICTO er det første armbåndsur som er skabt efter dette roterende princip.
Vi hos Fangels er vilde med de lækre PICTO ure, hvor det hele tiden kommer nye farve ure - eller nye remme til, man kan forny til armbåndsur med uendelig mange forskellige læderremme, siliconeremme, denim remme og de helt nye lækre mest remme i flettet metal.
Du vil altid få PRISMATCH hvis du bestiller online, og du må altid afhente vores fysiske butik i Aarup, hvis du vil det krydser du bare af i Afhent hos fangels. Så får du en mail når din ordre er klar til afhentning.
PICTO urene importeres idag af Copenhagen Watch Group, som også har Arne Jacobsens ure under deres vinger. Det betyder at du altid får en DANSK udfyldt garanti, da vi er autoriseret forhandler af både PICTO og Arne Jacobsen Watches. Se hele vores store udvalg her.  Vil du hellere se Arne Jacobsens ure ?

Læs mere Læs mindre

30 varer

Faldende orden
pr. side