Brocher

Brocher kan dateres helt tilbage til bronzealderen, hvor både kvinder og mænd flittigt bar smykket, og der er ikke nogen tvivl om, hvorfor lige netop denne accessories stadig er en fast del af mange menneskers smykkesamling. En broche kan nemlig være med til at give ens outfit mere stil og personlighed. Vi har masser af forskellige brocher fra eksempelvis Lund Copenhagen, men også andre mærker, hvor de fås i både sølv og forgyldt.

Brocher kan bæres på mange måder, enten på en varm sweater, en let sommerjakke eller et tørklæde, det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvor og hvornår man kan bære en broche.

Fangels er en e-mærket webshop, med de aller bedste mærker. Vi sætter en ære i at levere kvalitet og i at rådgive vores kunder til det helt rigtige. Derfor har vi altid gratis levering og sidder klar ved telefonen hvis du har brug for hjælp.

Bestiller du online PRISMATCHER vi alle danske webshops som har varen på lager, og vi har landsdækkende bytteservice i over 300 butikker i hele Danmark.  Få 60 dages retur på dine køb.

Læs mere Læs mindre

12 varer

Faldende orden
pr. side