Joanli Nor smykker

Joanli Nor Jewellery er smykker med massere af klare sten og masser af mulighed for at vise din personlighed. Fuldstændig fantastiske smykker, altid i ægte sterling sølv, og også i forgyldt, rosa og sort oxyderet. Fælles for smykkerne er de strålende sten, som er syntetiske zirkonia, og altid håndsat.
Smykkeserierne er både halskæder, øreringe, armbånd og ringe - og alle til en overkommelig pris ! Joanli Nor smykker er både feminine og elegante, og passer både hverdags looket, men bestemt også til festkjolen. Find dine nye yndlingssmykker hos os. Se fx den smukke BRINANOR serie, de elegante zirkonia og med et fint hjerte - ganske uimodståelig... Eller de lækre AGGANOR fingerringe og ørestikkere ! Mange af ringene kan bæres flere af gangen og en smart kombi er at blande på guld og sølv.
Fangels er forhandler af de skønne Joanli Nor smykker - som er en del af Nordahl Andersen firmaet. Køber du dem hos os kan vi altid tilbyde 10% online rabat at gratis fragt til pakkeboks.
Vi er medlem af danske urmagere og guldsmedes bytteservice og det betyder at du har mulighed for at bytte dit køb i over 300 butikker landet over - og vi er naturligvis og så E-mærket og har de bedste anmeldelser på Trustpilot.

Sorter stigende

1-30 of 129

Sorter stigende

1-30 of 129