Mærker hos Fangels.dk

Fangels har alle de populære mærker i både ure, halskæde, øreringe, armbånd, ringe, dåbsting og julepynt.
Så mangler du gaven til brylluppet, fødselsdagen, dåben, konfirmanden, ham, hende eller bare forkælelsesgaven til dig selv ? KØB hos os og SPAR penge på udvalgte mærker. Vi er altid lynhurtige til at levere din ordre, og det er altid gratis forsendelse til nærmeste pakkeboks. Vil du have det sendt helt hjem eller til erhvervsadresse, så koster det 35,- Vi leverer med PostNord, som næsten altid leverer den næste hverdag.
Hos Fangels er det en selvfølge at vi er e-mærket og vi har naturligvis og de bedste anmeldelser på Trustpilot. Vi er DANSK forhandler af alle de mærker du finder på vores shop, det betyder at du altid får en gyldig dansk udfyldt garanti med når du handler hos os. Vi har også en fysisk butik som har eksisteret siden år 1900, og vores webshop er grundlagt i 2007.

Nogle af de mærker vi fører er Arne Jacobsen, Daniel Wellington, Aagaard, H.C. Andersen jul, Enamel, Festina, Jaguar, Heiring, Julie Sandlau, Lund CopenhagenMads Z, Nordahl Jewellery, Piet Hein, Pernille Corydon, Siersbøl, Son of NOA, og mange flere. Vi udvælger altid selv personligt de smykker vi har lyst til at sælge på vores webshop og i vores fysiske butik og vi handler kun med danske importører.

Når du handler hos os har du altid landsdækkende bytteservice i hele Danmark - faktisk i mere end 300 butikker.... så der er garanteret også en nær dig. Du kan se mere om hvilke butikker det er på guldsmed.dk. Har du brug for at komme i kontakt med os kan du ringe på 27 59 51 53 eller bare klikke her for at sende en mail.

Læs mere Læs mindre
Filtrer
Filtrer efter

Varer 1-35 af 1558

Faldende orden
Side
pr. side