Mærker hos Fangels.dk

Fangels har alle de populære mærker i både ure, smykker, julepynt og dåbsting.
Så mangler du gaven til brylluppet, fødselsdagen, dåben, konfirmanden, ham, hende eller bare forkælelsesgaven til dig selv ? Køb hos os SPAR 10% på alle dine køb. Vi er lynhurtige til at levere din ordre, og det er altid gratis til nærmeste pakkeboks. Vil du have det sendt helt hjem eller til erhvervsadresse, så koster det 35,-
Hos Fangels er det en selvfølge at vi er e-mærket og vi har naturligvis og de bedste anmeldelser på Trustpilot. Vi er DANSK forhandler af alle de mærker du finder på vores shop, det betyder at du altid får en gyldig dansk udfyldt garanti med når du handler hos os. Vi har også en fysisk butik som har eksisteret siden år 1900, og vores webshop er grundlagt i 2007.

Nogle af de mærker vi fører er Arne Jacobsen, Daniel Wellington, Aagaard, Festina, Jaguar, Hugo Boss, Heiring, IDentity, Lewis Mumford, Lund Copenhagen, Rabinovich, STORY, Kurt Nielsen, Scrouples, Seiko, Tommy Hilfiger, Wish og Mads Ziegler.

Når du handler hos os har du altid landsdækkende bytteservice i hele Danmark - faktisk i mere end 300 butikker.... så der er garanteret også en nær dig. Du kan se mere om hvilke butikker det er på guldsmed.dk. Har du brug for at komme i kontakt med os kan du ringe på 27 59 51 53 eller bare klikke her for at sende en mail.

Sorter stigende

1-30 of 1529

Sorter stigende

1-30 of 1529