Nordahl smykker

Nordahl Andersen er nok en af de stærkeste og mest vidt spændende firmaer i smykke branchen. NOA er mærker som Joanli Nor, Siersbøl, Nordahl Jewellery, H.C. Andersen Julepynt, børnesmykker, herresmykker, guld og sølv smykker, dåbssmykker, medaljoner og ikke mindst HUGO BOSS kuglepenne, usb stik, nøgleringe, paraplyer osv.
Nordahl er banebrydende indenfor smykker, og kan flere gange om året præsentere de skønneste smykke nyheder, til stor glæde for alle vores smykke elskere.
Ofte bruges der massere af lækre farvede sten, og selvfølgelig også diamanter. Mange af serierne indeholder selvfølgelig både halskæde, øreringe, ring og armbånd. Mange kan snildt kombineres på kryds og tværs.
NOA har smykker i alle prisklasser og vi hjælper dig gerne med at finde dine yndlingssmykker, dåbsgaver eller studentergaver. Vi graverer selv alt på eget værksted, dermed kan vi hurtig hjælpe med gravering af fx dåbsflag, sparebøsser eller nøgleringen til studenten.
Når du handler hos Fangels.dk får du altid de skarpeste priser på al online handel. Vi er naturligvis e-mærket webshop og vi har de allerbedste anmeldelser på Trustpilot. Vi tilbyder altid fri fragt til pakkeboks og vil du have levering til erhverv eller privat, koster det 35,-,  Du kan også se vores tilfredse kunder i bunden af denne side.

Læs mere Læs mindre

22 varer

Faldende orden
pr. side

Om Nordahl Andersen:
Nordahl Andersen er en dansk, familieejet smykkevirksomhed, der repræsenterer mere end 14 forskellige brands. Nogle af de mest kendte er Joanli Nor, Nordahl Jewellery, Son of NOA, Siersbøl, H.C. Andersen Home etc. Her kan man finde lidt af det hele: guld og sølv, smykker til mænd og kvinder, julepynt og andre gaveideer. 
Virksomheden blev grundlagt i 1984 af Niels Ove Andersen og i 2007 overtog Michael og Lisbeth Nordahl Andersen som den næste generation. Siden da har væksten og succesen taget fart, og de er blevet belønnet med flere priser og indstillet til forskellige nomineringer. 

Det skal du tænke på, når du vælger dit nye smykke:
Der er rigtig mange smykker at vælge imellem fra Nordahl Andersen men fælles for dem alle er, at du skal passe godt på dem. Uanset om dit smykke er sølv eller forgyldt, bryder det sig ikke om sæbe, handcreme og andre kemikalier. Tag derfor dine smykker af, når du bader, vasker hænder og lave fysisk hårdt arbejde. Det er også en god ide at tage dem af når du sover, så de ikke bliver deforme eller går i stykker. Det lyder måske lidt besværligt, men hvis du sørge for at passe godt på dine smykker, holder de sig pæne i mange år. 

Det kan godt væres svært at vælge melle de mange forskellige smykkestyles og serier hos Nordahl Andersen, men så sidder vi naturligvis klar til at hælpe dig med dit næste køb. Du kan skrive til os på [email protected] eller ring på 27595153. Og har vi ikke lige det smykke du leder efter på webshoppen, er du meget velkommen til at kigge forbi vores fyskiske butik, hvor vi har et stort udvalg og kan skaffe det meste. 
Vi ønsker altid at yde den bedste service, så du går her fra med et smil på læben. 

Læs mere Læs mindre