Pernille Corydon Halskæde

Hos Fangels er vi så heldige at være forhandler af de lækre Pernille Corydon smykker. Smykker med holdning og omtanke for miljø og de mennesker der producerer dem, det er noget vi er stolte over at være en del af.

Udover det så elsker vi bare Pernille Corydons design, hvad enten det er halskæder, armbånd eller øreringe - alt kan mixes og matches på kryds og tværs og det er svært ikke at elske hendes smykker - ligemeget om man er til sølv eller til forgyldte smykker.

I mange af hendes serier indgår perler og farvede sten, de skønneste farver i turmalin sted og de lækreset barokke perler. AFTERGLOW serien er en skøn farverig serie og vil blive dine nye yndlingssmykker.

Hos os tilbyder vi altid 10% online rabat, hvis du klarer dig selv og bestiller online, det betyder ikke at du ikke kan afhente dine smykker hos os, det kan du sagtens og vi skriver til dig lige så snart din ordre er klar ! Så er du sikker på at få online rabatten på de 10%. Hvis de er vant til at handle i vores fysiske butik har vi også vores kundeklub hvor du kan opnå nogle gode rabatter alt efter dine køb.

Vi har også landsdækkende bytteservice, det betyder at du kan bytte dit køb i op til 300 butikker landet over.

1-30 of 61
Nyhed
fern sølv blad halskæde
Nyhed
fern blad halskæde
Nyhed
meadow halskæde
smykkeskrin sky farve
1-30 of 61

Halskæder fra Pernille Corydon.

Alle Pernille corydon smykker er håndlavede, og de bliver produceret på samme fabrik i Thailand igennem mere end 10 år. At gøre sig umage er en grundlæggende filosofi for Pernille Corydon og hun går meget op i at opretholde et respektfuldt forhold til sine leverandører og arbejder konstant på at begrænse ressourcer og genbruge så meget som overhovedet muligt, og dermed hele tiden forbedre bæredygtigheden.

Corydon halskæder har været populære i årevis, og især serier som Dayligt smykkerne og Bay Pearl er er smykker der virkelig er gået rent ind i danskernes hjerte. Måske på grund af deres enkelthed og kombinationen mellem det enkle de hvide perler, så er det ikke svært at blive forelsket i de fantastiske smykker.

I dag bærer de fleste også flere halskæder ad gangen, i forskellige længder. Pernille Corydons kollektion har smykker fra 42 cm og op til 80 cm i længden og de er fantastiske af mixe, enten med dine eksisterende halskæder eller flere af hendes. Man siger at længden på 42 til 45 cm er dem der sidder oppe i halsen mens 47 til 55 cm sidder lidt over brystet og 80 cm er for dem der elsker de lange kæder.

Halskæder behøver ikke altid at have et vedhæng i - mange er ganske enkelt smukke i sig selv, så som THEA eller EDITH serien.... Helt enkle og altid en klassiker.

Hos Fangels er vi autorisede Pernille Corydon forhandler ! Det betyder at ALT kommer i orginale Corydon æsker som selvfølgelig er lavet i bæredygtig FSC certificeret papir. Det betyder at det er produceret med omtanke for miljøet og bestemt også for de mennersker som producerer æskerne. Alle poser som vi får smykkerne leveret i, er lavet af genbrugsplast for at beskytte dem og alt markedsføringsmateriale er trykt på genbrugspapir og trykkeriet er naturligvis nordisk svane mærket.

DET kalder vi at tage ansvar !