Lund copenhagen ringe

Nye ringe ? Se fx den smukke marguerit ring fra Lund Copenhagen. Blomsten der holder evigt og som aldrig går af mode. Margueritten er efterhånden i utallige faconer og med alle størrelser blomster og selvfølgelig i både sølv og forgyldt.
Eller hvad de voldsomt populære V-ringe, eller bisperinge som de også kaldes ! De findes også i både sølv og forgyldt og er i en lækker tyk kvalitet som ikke bare lige blive bløde og flade, de kan tåle at blive brugt.
Er du mere til ringe med lidt farver, så er der både guld og hvidguldsringe med safirer, rubiner og smaragder laver Lund også det. Der kan også skaffes ringe i størrelser ud over det normale, blot man kan vente på det og mod en lille merpris kan du måske få den ring du altid har drømt om.
Køber du din nye ring her. Du kan også vælge at du gerne vil afhent i vores fysiske butik, så skriver vi når din ordre er klar.
Vi har altid fri fragt og lynhurtig GRATIS levering til nærmeste pakkeboks. Fangels.dk tilbyder landsdækkende bytteservice i mere end 300 butikker i hele Danmark - der er helt sikkert også en nær dig.

Læs mere Læs mindre

32 varer

Faldende orden
pr. side