Lund copenhagen ringe

Nye ringe ? Se fx den smukke marguerit ring fra Lund Copenhagen. Blomsten der holder evigt og som aldrig går af mode. Margueritten er efterhånden i utallige faconer og med alle størrelser blomster og selvfølgelig i både sølv og forgyldt.
Eller hvad de voldsomt populære V-ringe, eller bisperinge som de også kaldes ! De findes også i både sølv og forgyldt og er i en lækker tyk kvalitet som ikke bare lige blive bløde og flade, de kan tåle at blive brugt.
Er du mere til ringe med lidt farver, så er der både guld og hvidguldsringe med safirer, rubiner og smaragder laver Lund også det. Der kan også skaffes ringe i størrelser ud over det normale, blot man kan vente på det og mod en lille merpris kan du måske få den ring du altid har drømt om.
Køber du din nye ring her. Du kan også vælge at du gerne vil afhent i vores fysiske butik, så skriver vi når din ordre er klar.
Vi har altid fri fragt og lynhurtig GRATIS levering til nærmeste pakkeboks. Fangels.dk tilbyder landsdækkende bytteservice i mere end 300 butikker i hele Danmark - der er helt sikkert også en nær dig.

Læs mere Læs mindre

22 varer

Faldende orden
pr. side

Om Lund Copenhagen ringe:
Hos Lund Copenhagen finder du mange forskellige ringe. Men især margueritten finder du i alverdens afskygninger. Store, små, en enkelt eller flere blomster sammen, i sølv eller forgyldt og med hvide og sorte blade. Der er helt sikkert noget til enhver smag og aldersklasse. Ud over margueritten er Lund Copenhagen også kendt for bispehuen, der en den fine v-ring i sølv, og så har de smukke ringe med sten i forskellige farver.

Sådan passer du godt på dine ringe:
Vi bruger hænderne hele tiden, og derfor er ringe også mere udsat end så mange andre smykker. Hvis du vil sikre dig at du kan bære din smukke ringe år efter år, er det vigtigt, at du passer godt på dem. Det gør du ved at tage dem af når du vasker hænder, går i bad, laver mad, træner eller laver anden form for fysisk hårdt arbejde. Hvis du fx. løfter vægte med dine ringe på, kan du ricikere at de bliver skæve eller at du knuser stenene, hvis der er sådan nogle i din ring. Smykker kan heller ikke lide creme eller håndsprit.
Hvis din ring er forgyldt skal du tænke lidt ekstra over ovenstående, da forgyldningen bliver slidt af med slitage over tid.

Hos os får du:
Altid originale produkter fra danske leverandører. Vi er med i en landsdækkende bytteservice, så du kan få byttet din vare i mere end 300 butikker landet over, hvis varen mod forventning ikke skulle leve op til forventningerne. Vi bestræber os på at yde den bedste service, så du får så god en oplevelse som muligt. Er smykket til en gave, pakker vi selvfølgelig også pænt ind - det skriver du blot i kommentarfeltet.

Har du brug for hjælp?
Så sidder vi klar på tasterne. Du kan skrive til os på: [email protected] eller ring på 27595153.

Læs mere Læs mindre