Mads Z Rainbow smykker

De skønne RAINBOW smykker er fuld af alverdens regnbue farver og er altid med ægte ædelsten. Der bruges ædelsten som ametyst, ceylon safir, citrin, london blue topas, light swiss topas, peridot, pink safir, pink turmalin, rubin, blå safir og gul safir. Alle disse blandes smukt i både ringe, halskæder og armbånd og bliver til de vidunderligste smykker.
Serien er lynhurtigt blevet en af bestsellerne - og efterhånden findes en del af kollektionen også hvidguld.
Alle smykker, guld som hvidguld er i 14 karat guld, og med de smukkeste detaljer og den fineste farvesammensætning. Vi tør vi godt love at dette smykke bliver dit yndlingssmykke fremover.
I Rainbow serien findes både øreringe, armbånd, halskæde og fingerringe. Øreringene findes både som crawlers, som går op ad øret, som enkelte ørestikkere, som lange hænge øreringe og selvfølgelig også som en smuk creol.
Vi har altid et stort lager af de elegante smykker, og vi er naturligvis autoriseret Mads Z smykke forhandler. Som butik er vi medlem af danske urmagere og guldsmedes bytteservice og det betyder og du kan bytte dit køb i mere end 275 butikker landet over. Vi har de bedste andmeldelser på Trustpilot og er naturligvis også e-mærket og har været det i årevis.
Vi har en fysisk butik på smukke vestfyn og du er altid hjertelig velkommen til at bestille online og så afhente i vores butik.
Vi PRISMATCHER også alle DANSKE webshops som er lagerførende i selvsamme vare. Ønsker du at høre så skriv endelig til os på [email protected] eller ring på 27595153

Læs mere Læs mindre

19 varer

Faldende orden
pr. side

Om Mads Z rainbow smykkerne :

Vidste du at alle Mads Z smykker er fremstillet af 100% recycled guld og sølv? Det er selvfølgelig fordi de har taget et ansvarligt valg, ligesom alle Rainbow smykker er fremstillet med ægte ædelsten.


Når du vælger dine Mads Z rainbow smykker :

Så skal du selvfølgelig passe godt på de dyrbare smykker, og det gør du når du tager dine smykker af når du sover, bader og fx til træning. Ingen smykker bryder sig om creme, parfume, make up og hårlak. Rens dine smykker en gang imellem med lidt sulfo og en blød børste og tør efter med en blød klud.


Når du handler hos Fangels får du :

Tit en masse skønne online rabatter, det kan dog variere fra smykke til smykke og i nogle tilfælde tilbyder vi en kortere perioder specielle kampagne priser. Du får 100% orginale varer i de fineste æsker og altid fra DANSKE leverandører. Vi er naturligvis autoriseret forhandler af alle smykkerne som vi har på shoppen og vi har naturligvis også en fysisk butik på Fyn og man er altid så hjertelig velkommen til at afhente sit køb hos os.


Har du brug for hjælp ?

Så sidder vi altid klar til at hjælpe dig. At vælge sit næste yndlingssmykke eller ur er ikke altid nemt, men vi hjælper dig meget gerne. Skriv blot til os på [email protected] eller ring på 27595153 ! Vi er her at hjælpe dig.

Læs mere Læs mindre