Mads Z armbånd

Køb et lækkert armbånd fra MADS Z, og brug det enten alene eller kombiner det med dine eksisterende armbånd og få et helt nyt look. Idag er det ikke usædvanligt at have flere armbånd på ad gangen, det kan kan fx være at kombinere et arvesmykke med et lækkert sten armbånd, og armbåndende må meget gerne være af forskellig karakter. Man kan nogengange have et guldarmbånd som man føler kun er til fest, men ved at kombinere dem flere ad gangen kan det pludselig blive mere et hverdags smykke. 
De lækreste armbånd i både sølv og guld, og med brillanter eller ædelsten, er enkle, stilrene og klassiske - dog uden at være ordinære ! Et guld armbånd er et smykke man kan have for resten af livet, måske har du selv arvet nogle og har du bruge for hjælpe til styling med andre smykker er det bare at give os et kald, eller endnu bedre kigge ind i butikken og tag dine smykker med.
Mads har en evne til at skabe smykker, med en passion og personlig stil som altid skinner igennem og som vil blive dit yndlingssmykke i mange år.
Når du handler smykker og ure online, er du altid velkommen til at afhente i vores fysiske butik.

Læs mere Læs mindre

29 varer

Faldende orden
pr. side

Om alle Mads Z smykkerne :

Vidste du at alle Mads Z smykker altid er fremstillet af 100% recycled sølv & guld ? Det er selvfølgelig fordi de har taget et aktivt og ansvarligt valg og det elsker vi.


Når du vælger et Mads Z armbånd :

Så skal du selvfølgelig passe godt på dit lækre armbånd, og det gør du ved at tage dine armbånd af når du sover, bader og fx til træning. Det er faktisk sådan at ingen smykker bryder sig om creme, parfume, make up og hårlak. Har du lyst til at rense dine smykker, kan du bruge lidt sulfo og en blød børste og tørre efter med en blød klud. Det er klart er det et af de moderigtige lidt tyndere armbånd, skal du være lidt ekstra påpasselig fx når tager evt stramsiddende jakker eller trøjer af, så du ikke får hevet i dit nye armbånd.


Når du handler hos Fangels får du :

Vi giver som oftest en masse skønne online rabatter, det kan dog variere fra smykke til smykke og i nogle tilfælde tilbyder vi en kortere perioder helt ekstra ordinære priser. Du får 100% orginale varer i de fineste æsker og altid fra DANSKE leverandører. Du altid forvente at  vi er autoriseret forhandler af alle de smykker som vi har på shoppen og vi har naturligvis også en fysisk butik på Fyn og man er altid rigtig velkommen til at afhente sit køb hos os.


Har du brug for hjælp ?

Så sidder vi altid klar til at hjælpe dig. At vælge sit næste armånd er ikke altid helt nemt, men vi hjælper dig meget gerne. Skriv blot til os på [email protected] vi er lynhurtige på tasterne. Du kan  også ringe på 27595153. Uanset hvad vil vi hjælpe dig efter bedste evne.

Læs mere Læs mindre