Mads Z halskæder

Halskæder er et vigtig del af din påklædning, hvad enten det er lange kæder eller korte. Med MADS Z's stilfulde sølv eller guldhalskæder, kan du finde den stil som passer lige præcis dig. Moden idag er jo flere kæder på jo bedre. Kæder fra 38 cm til 80 cm, de skal hænge i forskellige længder, og det behøver ikke være samme stil art. Nogle har en yndlingshalskæde de næsten altid har på, men så er det bare om at bruge fantasien og mixe og matche dem på kryds og tværs. Halskæder kan helt klar peppe en meget enkle kjole og bluse op, ligesom de forskellige længder og måske farver kan give lidt liv og spræl.
Måske har du arvesmykker du har svært ved at få brugt ? Så tag endelig dine smykker med ind i butikken, og så finder ud af at mixe smykkerne på en måde der passer til dig.
Har du brug for råd og vejledning på telefonen,  sidder vi altid klar på 27595153 eller på mail [email protected]
Vi ligger som fysisk butik i hovedgaden i  Aarup, og både butik og webshop er selvfølgelig med i en landsdækkende bytteservice, som betyder at køb hos os kan byttes over hele landet.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 75

Faldende orden
Side
pr. side

Om Mads Z halskæder :

Når du køber et Mads Z smykke, så skal du vide at det faktisk er fremstillet af 100% recycled guld og sølv. Det kalder vi at aktivt og et ansvarligt valg. Det elsker vi.


Det skal du tænke på når du vælger dine Mads Z halskæder :

Når du vælger en lækker en smuk halskæde, skal du naturligvis passe godt på dit smykke. Gør du det kan du have dine halskæder i årevis ! Det betyder at du skal tage dine smykker af når du sover, bader og ved træning. Det er klart at de skal også af ved hårdt fysisk arbejde og når du sveder. Ingen smykker bryder sig om creme, parfume og hårlak, så dine smykker skal være det sidste du tager på inden du går ud af døren, så får du dem til at holde hele livet.


Hos Fangels får du altid :

Rigtig god gammeldags service, vi mener godt at man kan få en god service - også selv man handler online. Tit finder du hos os en masse lækre online rabatter, de varierer dog fra brand til brand.  Du får altid 100% orginale varer, og altid fra DANSKE leverandører. Vi er autoriseret forhandler af alle de smykker du finder vores webshop. Vi har også en fysisk butik på vestfyn og du kan altid bestille online og så bare afhente i vores butik. Er dit køb til en gave, pakker vi det naturligvis også smukt ind. Det skriver du bare i kommentarfeltet.


Søger du hjælp ?

Så sidder vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig med købet af din næste yndlings halskæde. Skriv blot til os på [email protected] eller ring på 27595153 ! Vi er her alle hverdage, klar til at hjælpe dig på rette vej. 

Læs mere Læs mindre