Piet Hein Flag

Piet Hein er kendt for både sine gruk og sine geometriske former, hvilket ses på hans berømte flag som med superellipse formet fod og det mindst lige så kendt mini superæg på toppen, vil pynte smukt på ethvert bord. Der er ikke noget mere festligt og herligt at man hvert år kan sætte sit helt eget flag på fødselsdagsbordet - det bliver man aldrig for gammel til.
Flagene kan graveres og gøres helt personlige, og er den perfekte gave til barnedåben, fødselsdagen & studenten. Da vi graverer alt på eget værksted, kan vi stor set lave det meste, så kontakt os endelig hvis du har specielle ønsker til din gravering. Vi kan fx også gravere logoer hvis bare vi få en fil tilsendt - pris er alt efter tidsforbrug, m.h.t. logo gravering.
Flagene er lavet af rustfrit stål og skal derfor aldrig pudses ! Det er også muligt at skaffe andre flag en Dannebrog, så kontakter du os også bare.
Vi har alle Piet Heins flag - og selvfølgelig har vi også andre flag en dem fra Piet Hein.
HUSK vi giver altid PRISMATCH hvis du kan finde varen billigere i en anden dansk webshop på varen på lager - og du må altid bestille online og så bare vælge at du gerne vil afhente i vores fysiske butik, så skriver vi når din ordre er klar.

Læs mere Læs mindre

3 varer

Faldende orden
pr. side