konfirmationsgaver til hende

Hvad skal konfirmanden have i år ? Pigerne plejer at ønske sig smykker og elsker at pynte sig. Vi har massere af både halskæder, armbånd, øreringe og ringe til hende, hvad entens hun er til massere at sten, eller bare den helt enkle i ren sølv.
Gaven du vælger til hende er gaven hun har i mange mange år fremad og får hende til at mindes en vidunderlig dag. Nogle året helt hotte ønsker er de lidt rustikke smykker, som fx Two Sided halskæden fra Nordahl smykker, eller en af de mange lækre livets træ smykker, som både kan være øreringe, halskæder eller armbånd. Livets træ fåes i både sølv, forgyldt og nogle af dem også i rigtig guld.
En anden bestseller inden for gaver er helt klart dagmar korset ! Måske har du en fra din dåb og bare trænger til en ny kæde ? Ellers har vi dagmar kors, både med blank bagside til gravering, med fadervor eller den helt klassiske med diciplene bagpå. Korset kan bæres i både kort eller lidt længre kæde, alt efter hvordan hendes kjole ser ud.
Vi hjælper dig rigtig gerne med at vælge lige præcis den helt rigtige gave. Skulle gaven alligevel byttes, er det intet problem for vi er medlem af danske urmagere og guldsmedes bytteservice. Det betyder at du frit kan bytte i en af vores 300 samarbejdsbutikker.

Vi er naturligvis også e-mærket og har en fysisk butik i Aarup og du er hjertelig velkommen til at bestille online og så bare krydse af i afhent hos fangels, så får du en mail du din vare er klar til afhenting. Har du brug for at komme i kontakt med os kan du ringe på 27595153 eller maile til os på info@fangels.dk

1-30 of 432
Nyhed
Spar 10%
navne armbånd forgyldt
Specialpris 625,50 kr
Pris: 695,00 kr
Nyhed
Spar 10%
navne armbånd 3 navne
Specialpris 535,50 kr
Pris: 595,00 kr
Nyhed
Spar 10%
navnehalskæde forgyldt 3 navne
Specialpris 625,50 kr
Pris: 695,00 kr
Nyhed
Spar 10%
navnehalskæde 3 navne
Specialpris 535,50 kr
Pris: 595,00 kr
Nyhed
DW petite unitone 36 mm stål ur
Nyhed
dw petite unitone 32 mm
Nyhed
dw petite unitone stål 28 mm
Nyhed
dw petite unitone 36 mm
Nyhed
dw petite unitone 32 mm
Nyhed
dw petite unitone 28 mm
Nyhed
dw petite emerald 36 mm
Nyhed
dw petite emerald 32 mm
Nyhed
dw petite emerald 28 mm
Nyhed
wave armbånd sølv
Nyhed
wave armbånd forgyldt
Nyhed
ocean wave ring
Nyhed
treasure box petrol
1-30 of 432