Konfirmationsgave til hende

Hvad skal konfirmanden have i år ? Pigerne plejer at ønske sig smykker og elsker at pynte sig. Vi har massere af både halskæder, armbånd, øreringe og ringe til hende, hvad entens hun er til massere at sten, eller bare den helt enkle i ren sølv.
Gaven du vælger til hende er gaven hun har i mange mange år fremad og får hende til at mindes en vidunderlig dag. Nogle hotte ønsker er de lidt rustikke smykker og de mange lækre livets træ smykker, som både kan være øreringe, halskæder eller armbånd. Livets træ fåes i både sølv, forgyldt og nogle af dem også i rigtig guld.
En anden bestseller inden for gaver er helt klart dagmarkorset ! Måske har du en fra din dåb og bare trænger til en ny kæde ? Ellers har vi dagmar kors, både med blank bagside til gravering, med fadervor eller den helt klassiske med diciplene bagpå. Korset kan bæres i både kort eller lidt længre kæde, alt efter hvordan hendes kjole ser ud.

Vi hjælper dig rigtig gerne med at vælge lige præcis den helt rigtige gave. Skulle gaven alligevel byttes, er det intet problem for vi er medlem af danske urmagere og guldsmedes bytteservice. Det betyder at du frit kan bytte i en af vores 300 samarbejdsbutikker.

Vi er naturligvis også e-mærket og har en fysisk butik i Aarup og du er hjertelig velkommen til at bestille online og så bare krydse af i afhent hos fangels, så får du en mail du din vare er klar til afhenting. Har du brug for at komme i kontakt med os kan du til os eller maile til os på [email protected]

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 181

Faldende orden
Side
pr. side