Arne Jacobsen ure

Arne Jacobsens smukke design er kendt verden over. Den internationale designer lavede f.eks i 1971 det berømte BANKERS ur til Nationalbanken, som så er blevet til et armbåndur og vækkeur og selvfølgelig stadig det smukke væg ur, i flere størrelser - lige fra 16 cm til 48 cm.
Hans armbåndsure fåes idag også i 4 størrelser og med mange forskellige remme til, både som læderremme eller mesh lænker i en rigtig lækker tyk kvalitet. Urene er idag med 2 delt rem, hvor de tidligere var en rem i et helt stykke. Vi kan naturligvis stadig levere remme til de ældre modeller også. Nogle af modellerne kommer og nu også i IP guldbelagt og i en lækker rosegold belagt model.
Se hele design ikonets udvalg hos Fangels og hvis du køber online hos os er fragten er naturligvis gratis til pakkeboks, uanset hvor meget du køber for.
Har du brug for at bytte dit ur kan det også gøres hos andre urmagere som er medlem af Danske urmagere og guldsmedes bytteservice. Vi er mere end 300 butikker i DK.
Bemærk vi er DANSK autoriseret forhandler, hvilke indebærer at du altid får en DANSK udfyldt garanti med, det er ikke en selvfølge alle steder. Fangels er naturligvis også e-mærket og vi har de bedste anmeldelser på Trustpilot - dem er vi meget stolte af.

Sorter stigende

1-30 of 89

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter stigende

1-30 of 89

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3