Arne Jacobsen Ure

Arne Jacobsens smukke design er kendt verden over. Den internationale designer lavede f.eks i 1971 det berømte BANKERS ur til Nationalbanken, som så er blevet til et armbåndur og vækkeur og selvfølgelig stadig det smukke væg ur, i flere størrelser - lige fra 16 cm til 48 cm.
Hans armbåndsure fåes idag også i flere størrelser og med mange forskellige remme til, både som læderremme eller mesh lænker i en rigtig lækker tyk kvalitet. Urene er idag med 2 delt rem, hvor de tidligere var en rem i et helt stykke. Vi kan naturligvis stadig levere remme til de ældre modeller også. Nogle af modellerne kommer nu også i IP guldbelagt og i en lækker rosegold belagt model.
Se hele design ikonets udvalg hos Fangels og hvis du køber online hos os er fragten naturligvis gratis til pakkeboks, uanset hvor meget du køber for.
Har du brug for at bytte dit ur kan det også gøres hos andre urmagere som er medlem af Danske urmagere og guldsmedes bytteservice. Vi er mere end 300 butikker i DK.
Bemærk vi er DANSK autoriseret forhandler, hvilke indebærer at du altid får en DANSK udfyldt garanti med, det er ikke en selvfølge alle steder. Fangels er naturligvis også e-mærket og vi har de bedste anmeldelser på Trustpilot - dem er vi meget stolte af.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 66

Faldende orden
Side
pr. side

Ure fra Arne Jacobsen :

Alle kender nok den ikoniske designer som er født i 1902 i København. Han var som barn utrolig kreativ og hans helt særlige simple stil skinnede ret tidligt igennem hos den verdenskendte designer. Oprindelig var hans tanke at han skulle være maler, men endte som verdenskendt designer istedet. Han blev uddannet i på kunst akademiet i København hvor han også senere underviste.

Særlig kendt er nok de ikoniske stole Ægget, syveren, svanen, myren, men også for AJ lamperne og utallige byggerier.  Vi har hos Fangels den ære at være forhandler af hans smukke armbåndsure, vægure og vækkeure. Der er flere designs og uret BANKERS er designet i 1971 til Danmarks Nationalbank, CITY HALL som er special designet til Rødovre rådhus i 1956, og ROMAN som oprindelig er tegnet til Aarhus Rådhus i 1942, er blot nogle af de ikoniske modeller som de fleste kender.

Vægure fra Arne Jacobsen :

Hans vægure er klassiske, enkle og stilfulde og passer ind i et hvert hjem, de fåes i både 16, 21, 29 og 48 cm. Vægurene fåes naturligvis også i både Bankers, Roman, City Hall og Station. Bankers med den ikoniske røde plet i midten, fåes også nu med både sort og hvid skive, hvor alle andre modeller kun er med hvid skive.

Armbåndsure fra Arne Jacobsen :

Armbåndsurene findes i samme serie, og til dem fåes både læderrem, mesh lænker og de lækre åbne bøjler. Idag har remmene et nemt click system, så man faktisk kan veksle mellem de forskellige remme og farver og hver dag få et nyt look. Vi har også stadig læderremme på lager til de gamle armbånds ur modeller, også kaldet one piece, netop fordi remmen er i et helt stykke. De ure som er på markedet idag, har en 2 delt rem og så med det populære click system.

Hvad enten du er til læderrem eller de lækre mesh remme, vil uret blive dit yndlings ur i mange år fremover og som med sit stilsikre look vil blive dit nye hverdags ur.

Er de i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge i armbåndsur ? så ringer du bare til os og så skal vi forsøge at guide dig bedst muligt. De smukke armbåndsure fåes nemlig også i flere størrelse, og i både stål, gulddouble og i sort.

Du kan også altid fange os på mail som er [email protected] eller på 27595153.

Læs mere Læs mindre